GigaFiber Bina İçi Kablolama

Merhabalar, yaklaşık 2 gün önce binaya GigaFiber kutusu takıldı. Aktif edildiği gibi başvuracağım fakat aklımda bir soru var Gpon cihazını kapıya en yakın odaya mı çekiyorlar? Yoksa istek üzerine salon vesaire gibi yerlere takılabiliyor mu? En yakın oda benimki fakat ailemdekiler izin vermeyeceği için salona kablo çekmelerini isteyecekler. İnşallah en yakın odaya takılıyordur da ethernet ile kullanabilirim. :smiley:

1 Beğeni

Size en uygun yer neresi ise oraya çekeceklerini umuyorum. Bir kaç tanıdığım kişiye o şekilde çekmişlerdi :slight_smile: Şimdi den hayırlı olsun diliyorum. İyi uçuşlar :rocket:

2 Beğeni

Fiber kablonun evin içinde dolaşmasından ethernet kablosunun dolaşması daha iyi olur düşüncesindeyim

4 Beğeni

Evet fiber kablo çok hassas bir kablo evin içinde dolaşması hiç uygun değil. Katılıyorum dediğinize :confused:

2 Beğeni

Şimdiden hayırlı olsun :pray: İnternete bağlanırken kemerinizi bağlamayı unutmayın :rocket:

Bu arada ekipler geldiğinde evinizde en uygun yeri belirler ve sizin de kararınızla birlikte kurulum işlemlerinizi gerçekleştirirler. Aklınız takılmasın :slight_smile:

2 Beğeni

Bugün aktif olmuş internet, hemen başvurdum. Ailem bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Perşembe günü ekipler gelip kurulum yapacaklar. Umarım bir sorun çıkmaz. Teşekkürler TurkNet!

3 Beğeni

Gelişmeleri merakla takip ediyorum. Bizi buradan güncellerseniz sevinirim :smiling_face_with_three_hearts:

Kullandığım kablo eski Cat5E kablo. Yakında Cat6’ya geçerim. Steamde ve diğer platformlarda 10MB/sn üstü indirme hızlara çıkamıyorum. Sebebi kablo mudur? Yoksa yakında düzelir mi?
image

2 Beğeni

Sebebi ne kablo nede TurkNet sebebi Steam

Düzeldi kendi kendine şuan normal her şey. :+1:

2 Beğeni

hayırlı olsun güle güle kullanın

1 Beğeni

Süper @0rdk. Güle güle kullanın :rocket:

1 Beğeni