Gigafiber bilgi

merhaba istanbul küçükçekmece atatürk mahallesi meriç sokakta çalışmanız var mı aslında bizim apartmana 1.5 hafta önce siyah kutu ve kablolama yapıldı kutunun üstünde burada gigafiber türkiyenin en hızlı interneti kullanılıyor yazıyor fakat sitenizden sorgulama yaptığımda port olmadığı yönünde bilgi alıyorum yetkili birileri bilgi verebilirse sevinirim.

Kutu yerleştirildi ve altyapı sorgulaması üzerinde gözükmüyor ise arka planda aktivasyon işlemleri henüz tamamlanmamıştır. İşlemlerin büyük bir kısmı tamamlanmış kısa süre içerisinde aktif edilecektir. Belirli aralıklar ile sorgulama yaparak kontrol etmenizi öneririm.

diyelim ki aktif edildi ben nasıl geçiş yapacağım gigafibere operatör geçişi yokmuş yeni abonelik açılması gerekiyormuş portu kaybetme ihtimalim var mı ve benim oturduğum yerde port sıkıntısı var nasıl olacak bü süreç kumar mı oynamam gerekiyor yoksa bir yolu var mı?

Aktif edildikten sonra TurkNet abonesi iseniz Online İşlemler Merkezi üzerinden Paket Tarife Kampanya destek kaydı oluşturarak temsilciye geçiş yapmak istediğinizi belirtmeniz yeterli, bu aşamada sizin için ekipler arka planda işlemleri en hızlı şekilde tamamlayarak geçişi gerçekleştirmektedir. TurkNet GigaFiber altyapısında port vb. problem yaşanmamaktadır port kapasitesi yalnızca ADSL/VDSL altyapısında kullanılmaktadır. TurkNet abonesi olmasanız bile önceki mesajımda bahsettiğim gibi GigaFiber altyapısında port problemi olmamaktadır sıfırdan abonelik başlatıp Gigabit hızında internetinizi kullanabilirsiniz.

anladım teşekkürler. peki bu aktivasyon ortalama ne kadar sürede aktif oluyor bilginiz var mı?

Ortalama 1 ay sürebilir ancak bu süreden daha erken veya daha uzun sürede de tamamlanabilir o yüzden kesin bir yanıt verilememektedir.

Merhaba;

2022 yılında Bursa/Yıldırım Maltepe Mah. Gigafiber çalışmanız var mıdır.?

Bursa nın hangi ilçelerine/ mah. çalışması var mıdır.?

Bağcılar, Yenigün Mahallesi için herhangi bir planlama var mı?