Gigafiber Bahane Enes Bey Şahane

Arkadaşlar Merhaba,

Binama hızlı bir şekilde Gigafiber internet kutusu kurulumunu yaptırıp ardından aktiflik işlemlerini hızlıca halletmemizde emeği geçen Enes Beye buradan teşekkür ederim. Kendisi o kadar çözüm odaklı bir insan ki, sorunun kaynağına bakmadan direk müşteri odaklı çözümleyici yapısı ile çözemeyeceği bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sürecin en başından en sonuna kadar sizin derdinizi benimseyen bir kişilikte. Ve son olarak sürecin sonunda aldığım internet hızını sizlerle paylaşıyorum. Wifide laptop ile aldığım hız, kablolu aldığım hız ise 900 küsürlerde.

@EFG Enes bey verdiğiniz destek ve süreci olan takibiniz,emeğiniz için sizlere sonsuz minnettarım. Bu sayede tanışmış olduk, iyi ki varsınız. Tüm süreç boyunca ve devam edecek süreçler boyunca desteğinize hep muhtaç olacağım. Teşekkürler Enes Bey.

4 Beğeni

Maşallah… Keyifli kullanımlar dilerim. TurkNet sayesinde yüksek hızları görmeye yavaş yavaş alışıyoruz Türkiye standartlarının ötesinde bir hız sunması özellikle ‘100’ TL gibi bir fiyata gerçekten inanılmaz bir hızlar :innocent:

6 Beğeni

hocam hayırlı olsun gigafiberden önce TurkNet müşterisi miydiniz ? Kablo ve kutular ne zaman takıldı binanıza ? hangi ilçe ve mahalle acaba ?

İyi uçuşlar dilerim :slight_smile:

1 Beğeni

Sağolun,

Önceden TurkNet müşterisi değildim, Küçükçekmece/Atatürk Mahallesindeyim,
Bölgem zaten aktif şekilde Gigafiber kullanımına başlamıştı, binamın 0 oluşu sebebiyle binama kutu takılmamıştı ama @EFG bey sayesinde 1 haftada binamın kutusu takıldı montaj yapıldı internet kullanımım aktif hale geldi.

1 Beğeni

Ben de küçükçekmece söğütlüçeşme mahallesindeyim buraya ne zaman gelecek acaba ?

Twitter üzerinden TurkNet Destek hesabına bir sorun isteseniz.