Gigafiber bağlantısı ne zaman tamamlanır?

Binama gigafiber bağlantısı çekildi. 1.5 aydır telefon numarasız VDSL kullandığım için TTnet fibere geçiş yaptıramayan TurkNet Gigafiber bağlantısını ne zaman tamamlayabiliyor ortalama?

Merhaba @pengu, sizinle bu konu hakkında özel mesaj üzerinden görüştüğümüzü hatırlıyorum… Süper bir gelime bu :upside_down_face: Şimdi arka planda gerekli testler yapıldıktan sonra planlı bir şekilde kutunun aktif hale gelme gelmesini bekleyin. Uçuşa hazır olun :rocket:

Evet hocam konuşmuştuk halen bağlantımı yapmadılar ne TTnet arıyor ne başka birisi ortada kaldım öyle sebebi de yalın VDSL kullanıyormuşum ondan dolayı telefon numaramı bulamıyorlar fiber bağlantısı yapamıyorlarmış… Şimdi (0850)-288-10-10 numarasını aradım hızlı geçiş yapmak istiyorsanız TTnet fiber başvurunuzu iptal ettirin ardından gigafiber başvurunuzu yapın dediler bakalım bunun için ne kadar süre bekleyeceğim merak içindeyim :smiley: İşimi internet üzerinden yapan birisi olarak yoğun indirme yaptığımda kesilen internetimden inanılmaz sıkıldım bu süreç içinde bir de internetsiz kalırsam sanırım çıldırcam.

Merak etmeyin. Gerisi çok hızlı çözülür. Siz sadece biraz sabırlı bekleyin :pray:

Birde bu var tabi yalın paketimi iptal edemiyorum…

Sabırla bekliyorum hocam zaten izin olsa kabloyu kendim çekip kazma kürek bağlıcam ama ona da izin vermiyorlar :smiley:

1 Beğeni

Kazma kürek işi bizim :heart_eyes: Sen arkana yaslan. Çayını, kahveni yudumla :joy:

3 Beğeni

Teşekkürler kafama fırlatılan çaydan bir yudum aldım :smiley:

1 Beğeni

E devletten direkt aboneliği sonlandır olmazsa yeni abonelik başvurusu yap