Gigafiber bağlantı aşaması hk

Merhabalar, bulunduğum adreste gigafiber çalışması tamamlanmış. Web sitenizden altyapı sorgulaması yaptığımda Gigafiber hizmetini alabileceğimi görüntülemekteyim. Binaya kutu vs daha önceden takılmıştı zaten. Şu an tek yapılması gereken bağlantı süreci. Binada ki kutudan daireme fiber kablonun çekilmesi, ont cihazı ve yeni modemimin teslim edilmesi. Bu işlemler için TurkNet Online İşlem Merkezi’den talep açtım ama çözüme ulaşmadı. Burada ki yetkili arkadaşlar konuyla ilgilenip, bağlantı sürecinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler. @EFG @Ugur.Aydogan @HKN

Güncel, ilgililerden yanıt bekliyorum

Benim bildiğim mevcut aboneliğinizi iptal edip yeni abonelik açmanız gerekiyor çünkü bende öyle olmuştu ne kadar geçiş yapılmasını istesemde yapılmamıştı ben de iptal edip yeni abonelik açarak alabildim gigafiberi.

1 Beğeni

Tam aksini söyleyip hiçbir şey yapmamamı, TurkNet tarafından randevu için aranacağımı da söyleyen var anlamadım ki. Yetkili birisi konuya yazar inşallah, bekliyorum.

@EFG yardımcı olabilir misiniz?

hayırlı olsun dostum. senin süreç daha hızlı ilerlemiş. bize drop kablolar çekilir çekilmez kutularla sonlandırma yapmışlardı. geçtiğimiz salı günü yeni optik fiber kablolar çekildi. ama kutuya bağlamadılar. inş. ölmeden göreceğim şu hızları :slight_smile:

Dostum inşallah hepimiz adına süreç hızlı ilerler, valla dadına bakmak istiyorum şu gigabit internetin :slight_smile:

bak. bak ta işin görüldümü bi daha uğramamazlık etme he :slight_smile: sen hangi süreçlerden geçtin bilelim. dimi ama :slight_smile:

1 Beğeni

eyv hocam, süreç tamamlandığında genel bir toparlama yaparım inş :slight_smile:

2 Beğeni