Gigafiber Bağcılar

Gigafiber için Bağcılar Çınar mahallesine uğramak istemezmisiniz Turknetcim :slight_smile:

Kötü bir haberim var söyleyeyim mi ?

Çınar mahallesi 2021 planlarındaydı ama sonradan çıkarıldı.

1 Beğeni

Neden ya Şu TT mecbur kalıyoruz abiiiiiiii

İstanbulda oturmadigim halde artık yoruldum bu talepten sözüm size değil 4 5 aydır zaten çınar mahallesinde oturan Bi arkadas habire konu açıyor talepte bulunuyor ekipte zaten bunu titizlikle inceliyor ve farklı hesaplarda oluşturup buraya gelip tekrardan aynı şeyi yazıyor ekipler kaç defa cevapladı gerekli izinler verilmediği için çıktı forumda 50 ye yakın çınar mahallesi gigafiber konusu var bende turknetten biran önce du bagcilara gitmesini istiyorum inşallah biran önce gigafiber turkiyeye yayılır eminim canla başla çalışıyorlardır ama her seferde konu açmanın manası yok lafım size değil tekrardan çınar mahallesi vardı çıkarıldı.

2 Beğeni

Konu rezervi mi tükeniyor :smiley: Bırakın açsınlar ne olacak. Herkes sadece ilgilendiği başlığa tıklıyor sonuçta.

2 Beğeni

Belediye’ye gidiyorsun belediye ulaştırma ve altyapı bakanlığından izin aldılarsa problem yok ama belediye’ye herhangi bir başvuru olmadığını söylüyor TurkNet 'e soruyorsun biz başvurduk dönüş olmadı vs diyorlar ki onuda bu hafta farklı bir platformdan söylediler bağcılar için, TurkNet kendi altyapısıyla bağcılara falan gelmez anlaşıldı tevfik göksu’nun ilçesinde bile belediye’ye takılmadılarsa bağcılarda takılacağınıda düşünmüyorum he sitelik alanlarada havai olarak fiber çekemezler site sakinleride izin vermezler zaten.

Herkesin derdi farkli napim kral

Getirmek istemiyor olabilirler en basiti olduğun bölgede fiber var ise ertelemislerdir biseyler olmuştur orasını bilemeyiz bence de her ilçede artık gigafiberin 1 2 mahallenolsa bile olması gerekiyor

Bu vakitten sonra çokta umrumda değil artık açıkçası türk telekom fiber var yarın bir gün superonlinede gelirse değerlendirir mileni ya da superonlineye geçerim

Superonline geldimi çok iyi olur tartışmasız en azından biz ve upload yüksek veriyor en azından suan tt fiberi var sizde çoğu evde o bile yok :pensive:

2 Beğeni

Tt fiberde türk telekom bile kullansan yüksek upload yok hocam olsa bir nebze iyi olurdu

1 Beğeni

Haklısın klasik tt herseyi kısıtlıyor

Umarım yeni belediye başkanı turknetle olan sorunu çözer. @EFG Bağcılar’ın durumu ile ilgili bilgi alma şansınız var mı acaba? Altyapı çalışmaları başlayacak mı yoksa hala anlaşmazlık mı var?

1 Beğeni

@asdas127816 senin bir bilgin var mı?

1 Beğeni

Merhaba @Tarik, eğer bölgede bir izin çıkarsa zaten kalan tüm planlı işlemlerimizi gerçekleştirmeye başlar ve bölge özelinde sizlere bilgi veririz.

3 Beğeni

Superonline fiberin 2 eksisi var gigfibere nazaran . 1 Fiyat 2 upload hızı. Artısı ise müşteri hizmetleri gerçekten çok başarılı. Aradığınızda karşınızda muhattap bulabiliyorsunuz , aynı gün teknik ekip 1-2 saat içinde gelerek sorunu çözüyor altyapılarının olduğu her yerde bayi ağları var ayrı ayrı. upload hızı açıkçası dosya sunucusu vs çalıştırmadıkça çok büyük bir fark yaratmayacaktır normal kullanımda ama fiyat en büyük dezavantajı ama dediğim gibi teknik desteği olsun müşteri hizmetleri olsun gayet iyi ama fiyat farkına değermi değmezmi tartışılır. Gigafiber hem fiyat olarak neredeyse 3 te 1 i hemde 1000 mbit upload veriyor fakat teknik bir sorunda sancılı müşteri hizmetleri malesef Turk.net in. Şuda bir gerçek hem ucuz hem hızlı hemde müşteri hizmetleri 4 4 luk dediğinizde o malesef olmuyor imkansız :slight_smile: Gigafiber bence superonline dan daha mantıklı ama altyapı gelse hemen alıcam superonline ı kapatıp :slight_smile: Mevcutta bu arada superonline gigabit ve TurkNet vdsl kullanıyorum adresimde.

2 Beğeni

Anladim hocam ama yerel kullanici icin bence 10 ve 20 upload yeterli gonul ister ki sınır olmasın ama yayinci insan icin bile 15 20 upload yeterli gunumuzun yayincilarin cogu zaten sizin tarifenizi kulllaniyor herkrs ister gigafiber olsun ama yapacak bisey yok nasi ise gelir

1 Beğeni

Bağcılarda öyle bir projeleri yok aga boşuna sorma

Bağcılar’a gigafiber gelecek, sonunda !!!

TurkNet, Bağcılar için altyapı firması / firmaları ile anlaşma aşamasında şuanda. Daha herşey çok yeni çalışmaların ne zaman başlayacağını, hangi mahallelerin planda olduğunu öğrenemedim. Altyapı firması / firmaları ile anlaştıktan sonra başlar çalışmalar.

1 Beğeni