GigaFiber Altyapısı olmadığı halde

Ben Müşteri Hizmetlerine Laf Anlatamıyorum, Buraya Yazım Teknik Bilgisi Olan Birine Denk Geliriz Herhalde;

Ben TT-Fiber altyapısında olan biriyim ve TT-Fiber kullanıyorum ancak bu sorunu 2.defa yaşıyorum ve neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum.
Sorun şu;
Gigafiber kullanıcısı olmadığım halde Online işlemler menü kısmında sadece gigafiber kullanıcılarının görmesi gereken Smartyfi menüsünü, Kablosuz Ağ Ayarları menüsünü görüyorum ayrıca, gigafiber kullananlar teknik bilgiler menüsünü göremediğinden bende onu göremez oldum.

Aşağıdaki 1. resim online işlemler menüsünden bir ekran görüntüsüdür.
2. resim ise yazılım bilgisi olanlar bilir chrome tarayıcısının ağ kısmından alınan bir ekran görüntüsüdür ve görüntüde görünen fiberTypeName TT-Fiber olaması gerekirken önceden öyleydi şuanda TurkNet fiber olarak gözüküyor.

Not: Aldığım hizmetler kısmında veya paketler kısmında herşey normal gözüküyor konu tamamen yazılımsal bir problemden kaynaklanıyor ve direkt yazılım birimine aktarılması gereken bir konudur.

Eğer TurkNet gigafiber hizmeti vermek istiyorsa getirsin altyapıyı hemen geçiş yaparım ona bir itirazım olmaz dört gözle bekliyorum :grinning:

Ekran Alıntısı

1 Beğeni

Merhaba, ekibimiz sizinle konu hakkında iletişime geçmiştir. Biz de ilgili birimimize bilgi veriyoruz. Kontrol sağlanacaktır.

bilgi verdiler ama beni anladıklarını pek zannetmiyorum inş. siz anlamış ve gerekli birime bilgi vermişsinizdir.

Sayın TurkNet;
Yazılım ekibiniz grevde herhalde 6.gün bitti hala gelişme yok.
Birde sırf istatistik düşmesin diye onay bekliyoruz durumuna almanız yok mu destek kaydını beni benden alıyor.

Bu arada benim için hava hoş bir sıkıntı (MaşaAllahı var tr fibere geçeli bir problem yaşamadım. Allah Nazarlardan korusun) olduğunda gigafiber hattını ararım en azından muhattabım olur ama o kadar gigagiber kullanıcısına bu haksızlığı yapmayın.

Yazılım ekibinizi hizmete davet ediyorum.

Yarın sabah o destek kaydınıda çözülmedi olarak işaretleyeceğimi şimdiden bildiririm istatistikleri düşürerek hizmet etmiş olmuyorsunuz ÖNCE HİZMET SONRA REKLAM

Destek kaydı kapandı ama sorun hala devam ediyor gerçekten anlam veremiyorum bilgi verecek olan biri var mı ?

Merhaba, 86622438 numaralı kaydınızı oluşturup sorunun devam ettiğini ekibimize ilettik. Kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçilecektir.

Böyle komedi gördünüz mü hayatınızda hiç SİZ dalga geçiyorsunuz herhalde benimle

Merhaba söylediğiniz menü mobil uygulmada çıkıyor. Hesabım > hizmetler > teknik bilgiler > teknik bilgiler kısmında. Sanırım bu menüyü kastediyorsunuz.

aynn gözüküyor ama tek problem o değil ki, tt-fiber kullandığım halde gigafiber destek hattına yönlendirmesi, smartyfi menülerinin gözükmesi…

@TurkNetDestek @cemcelebi 86622438 NOLU destek kaydımın konusu hız - performans düşüklüğü olarak güncellendi SAYIN DESTEK ekibinize ısrarla konunun YAZILIM EKİBİYLE ALAKALI olduğunu söylediğim halde hala net uzmanlar tarafından çözülmeye ÇALIŞMASINI ANLAYAMIYORUM izah eder misiniz ?
İLK mesajımın 2.resimi çok net açıklıyor durumu ortada tanımlama hatası var FiberTypeName TurkNeFiber olmamalı TT-Fiber olmalı

Merhaba, konuyu yazılım ekibimiz inceliyor. Gelişme olduğu zaman paylaşacağız.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.