Gigafiber altyapıı

Hayırlı cumalar İstanbul Avcılar Gümüşpala mahallesi gayretli sokak için TurkNet altyapı tahmini olarak ne zaman gelecek bu yıl içinde gelir mi yetkili biri cevaplarsa memnun olurum VDSL sorunlarından bıktım artık planlar arasında diye Instagram da TurkNet söyledi ben daha net bilgi varsa diye buraya yazdım

bende üniversite mahallesindeyim, bekliyoruz hala

1 Beğeni

Bilgi verecek yetkili var mı

Çalışmalar hakkında bilgisi olan yetkili var mı

Yetkili müsait olduğunda dönüş yapacaktır size.

Merhaba @Usta, bulunmuş olduğunuz bölge GİgaFiber hizmetimizin çalışması devam eden sahaları arasında yer alıyor. Sizlere bu konuda net olarak süre bilgisi veremiyoruz çünkü beklenti içine sokmak istemiyoruz.

Alınacak izinle ve uyulacak prosedürler olması nedeniyle biraz beklemeniz gerekiyor.

1 Beğeni

@EFG çalışması devam eden mi, planlaması devam eden mi? Avcıların en düzenli mahallesini es geçip cihangir mahallesinde fiber çalışmaları bitirildi. Ama adından da belli olan üniversiteli gençlerin yoğun olarak ikamet ettiği Üniversite mahallesinde herhangi bir çalışma yok, keza gümüşpala mahallesi de üniversiteye yakın. hangi akla hizmetle cihangir mahallesinde fiber alt yapısı bitirildi anlamıyorum. Bedaşta çalışıyorum İşim gereği bütün ilçeyi sokak sokak biliyorum hangi issnin hangi sokak ve mahallede alt yapı (aslında üst yapı havai hat olarak kablo çekiliyor) yaptığını da biliyorum.

Merhaba @Erol.k, Avcılar/Üniversite mahallesi planlanması yakın sahalar arasında yer alıyor. Oraya da bu sene içerisinde en kısa sürede girmiş ve işlemlerimizi başlatmış oluruz.

evet ama diğer issler girip bitirdi bile özellikle sol. bizim bina da da var. Turknetin acele etmesi gerektiğini düşünüyorum. çoğu arkadaşın bahsettiği gibi heleki bu zam konusundan sonra daha önemli oluyor. örnek şu an vdsl 100 tl ödüyorum ttnet kaynaklı hemen hergün bir sorun oluyor malum. aynı fiyata ve hıza diğer iss taahhütsüz fiber 104 tl. hadi zam yaptılar 150 oldular diyelim. 150 tl 100 mbs fiber mi 100 mbs vdsl mi?

Gigafiber bayağı pahalı dimi Türk Telekom altyapısı ile beraber işlem yapabilir miyiz

Turktelekom üzerinden fiber kullanabiliyorsunuz TurkNet ile

Zaten fiberim Türk Telekom üzerinden kullanıyorum onu demek istemedim gigafiber normal fiberle ne farkı var

@ozgurkaya61 gigafiber Turknetin kendi alt yapısı ve 1000/1000 mbs

1 Beğeni

@EFG gümüşpala mahallesi için bilgi sordum ama üniversite mh için ayrıntı vermişsiniz gümüşpala planlaması yakın sahamı yoksa bu yıl için ümidimizi keselim mi VDSL kullanıyorum gigafiber beklediğim için binada türktelekom fiber olmasına rağmen iki kere uğraşmamak için geçmiyorum bu yıl gigafiber gelmeyecekse türktelekom fiber olarak değiştireyim çünkü vdsl de altyapı problemlerim var kablo arızası dediler ama onarım yapmıyorlar

Gümüşpala planlı iş listemiz arasında yer alan bölgelerden biri… Ancak net olarak bir süre bilgisi veremiyoruz. Bu yıl içerisinde hedeflerimiz arasında yer alıyor.