Gigafiber altyapı yan binaya kadar geldi ancak evimde yok

Öncelikle merhabalar. Başlıktan da anlaşılabileceği üzere TurkNet Gigafiber altyapısı yan apartmana kadar geldi anca binama hala bakır kabloyla vdsl hizmeti sunuluyor. 4 yıl önce Gigafiber başvurusu yapıp geçtiğimiz yıl üzerinde de birden fazla kere talep iletmeme rağmen evimin dibine kadar gelen Gigafiber evime gelmiyor. Bursa Osmangazi’de yaşıyorum ve TurkNet abonesiydim. Aboneliğimin son dönemlerinde sürekli kopmalar ve hız düşüklüğü yaşıyordum, çözülmedi. Modemde sorun var denildi yeni modem aldım aynıydı her şey. En son sorunlardan kurtulma umuduyla internet servis sağlayıcı değiştirdim ancak yine pek şanslı değildim. Arıza kaydı oluşturduğumda en azından bir ekip geldi ve sorunun evime internet getiren kabloda olduğunu, elektrikçi aracılığıyla çektirebileceğimi söylediler ve müdahele etmeden gittiler. Gigafiber evimin dibine kadar gelmişken (iki bina arasında 1 metre bile yok) gidip bakır kablo çektirmek de istemiyorum açıkçası. Gigafiber haritasında bile Gigafiber alanında görünmeme rağmen hala hizmet alamıyorum, lütfen bana bu konuda yardımcı olun.

Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz?

Discorddan istek atıcam sana bende Bursa osmangazideyim bendede aynı sorun var yan binaya kadar çektiler bana çekmediler ben saha ekiplerini tanıyorum ama