GigaFiber Altyapı Talebimiz Hk

Merhabalar,

Adresimize GigaFiber altyapısının gelmesi için defalarda aradık, destek talebi açtık, web site üzerinden başvuru talebinde bulunduk. Bunlarla kalmayıp komşularımızla, internet kafedeki abilerimizle, kardeşlerimizle yoğun talepte bulunduk ama hiçbir şekilde sonuç alamadık. Müşteri Hizmetleri ulaştığında ise sürekli hazır cevaplar ile oyalanıyoruz. Bu konuyla alakalı bir yetkilerinin olmadığını açıklıyorlar. O halde biz kiminle muhatap olacağız? Çevre semtlere geldiğini gözlemleyebiliyoruz ama semtimize bir türlü gelmedi.

Sadece oyun oynayan arkadaşlar ping sorunlarını belirterek hızla sonuç almış. Biz sadece oyunlarla kalmayıp Home Office (Remote) şekilde çalışıyoruz. Bu sebeple ne kadar kısa süre içerisinde işlem sağlanırsa o kadar iyi olacaktır. Alınan işlerin teslimatı için gerçekten 2-3 dosya transfer edebilmek adına ciddi zamanlar harcayabiliyoruz.

Saygılarımla,
Kubilay Berk ASLAN

Merhaba, sosyal medya ekibi olarak taleplere direkt müdahale sağlayamıyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden adresiniz için talep oluşturabilirsiniz, direkt olarak proje ekiplerimize ulaşmaktadır. Gelişme olması durumunda mutlaka haber verilecektir, umarım en kısa sürede bu hizmetten yararlanmaya başlarsınız :pray:t2:

Merhabalar Baran Bey,

Yıllardır yaptığımız başvuruların, açtığımız destek taleplerinin haddi hesabı yok. Müşteri Hizmetlerinden müdahale yok, buradan müdahale yok. Biz kiminle muhatap olacağız? Gerçekten bu sorunun cevabını çok merak ediyoruz. Her ne kadar siz geçiminizi abonelerden sağlıyorsanız, bizde sanal ortamda sağladığımız hizmetlerden geçimimizi sağlıyoruz. Sizin amacınız daha kaliteli hizmet verebilmek değil midir? O halde neden bir altyapı getirebilmek adına yıllarca çaba sarf eden bizler oluyoruz? Bu kadar uğraşa rağmen, yaptığımız işlerin gecikmesini sağlayan hizmetinizden sonra getirseniz kime ne kadar fayda sağlayabilecek? Bu konu da işin cabası açıkçası…

Ezgi Hanım ilgilenebileceğini belirtti ve sizler yanıtı silip işlem sağlıyorsunuz. Kurumsallıktan yana kastınız bu mudur Efendim? Her müşteriye farklı standartlarda cevaplar sunmanız veya çözüm yolları sunmanız bizlere haksızlık olmuyor mu?

Sizlere tüm samimiyetimle soracağım; altyapı sorunumu çözebilmek adına Milletvekili tanıdığım veya TurkNet İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ’nin yakınlarından mı olmam gerekiyor?

Saygılarımla,
Kubilay Berk ASLAN

Sizi anlıyorum ve bu konuda hak veriyorum ancak sosyal medya ekibi olarak manuel talep alıp değerlendirebileceğimiz bir sürecimiz bulunmuyor. Hem şirket politikası hemde süreçte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı beklentiye sokmamak adına direkt olarak gelişmeleri paylaşamıyoruz. Bende bu hizmetten yararlanmanızı isterim, bunun için size bir kaç tavsiyede bulunabilirim. Bölgeden gelen talep yoğunluğu süreci önemli ölçüde etkilemektedir, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısını komşularınız ile paylaşabilir ek olarak mahalle muhtarınız aracılığı ile genel merkezimize dilekçe gönderebilirsiniz.

Bu konu 11 saat sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.