GigaFiber Altyapı Süreci

Merhaba arkadaşlar tarafıma birkaç gün önce bu şekilde bir mesaj geldi. TurkNet bu mesajı attıktan sonra ne kadar süre içerisinde altyapı işlemlerini bitirmiş oluyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

TurkNet GigaFiber Senin Apartmana Ge-li-yooor! Son birkaç dokunuşumuz kaldı, kısa süre içerisinde 1.000 Mbps’ye kadar hızlı TurkNet GigaFiber seninle! Hadi şimdiden TurkNet’li ol, altyapına TurkNet GigaFiber geldiğinde işlemlerini kolayca gerçekleştirip seni dünya standartlarında bir internete kavuşturalım! Üstelik başka bir yere taahhüdün varsa, 600 TL’ye kadar cayma bedelin de bizden!

ortalama 3-4 aya gelir diye düşünüyorum.

Ellerindeki tüm numaralara toplu SMS gönderimi yapıyorlar. Ben de aynı mesajı aldım ama gerçekte apartmanı sokağı bırak bulunduğum şehirde GigaFiber yok, altyapı çalışması planlanmış ama 2-3 yıldır planın ötesine geçememiş. Şuradan altyapınızı kontrol edebilirsiniz: İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet

TurkNet ekibiyle görüşme sağladım ve ortalam süreç 6-8 hafta denildi. Eğer 8 hafta sonunda gelmezse şikayet edeceğim. Bakalım bekleyip göreceğiz. Teşekkür ederim yorumun için.