Gigafiber Altyapı Sorgusunda Var Ama Paket Değişikliği Yapamıyorum

Merhaba. Başlıkta bahsettiğim üzere, adres sorgulamamda gigafiber görünüyor fakat internet paketi değişikliği kısmında, halihazırda kullandığım 100 mbps VDSL paket en uygun paket olarak görünüyor. Kemalpaşa caddesi/Karayolları/Gaziosmanpaşa muhitinde oturuyorum.

Yaklaşık 2-3 gündür adres sorgulamasında 1000 mbps tanımlanmaya başladı. Birkaç ay önce gigafiber kutuları mahalleye takılmıştı. Acaba ne zamana paket değişikliği kısmında da aktif olur?

1 Beğeni

Merhaba, Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum - TurkNet bağlantısı üzerinden GigaFiber geçişi yapmak istediğinizi belirtirseniz arkadaşlarım yardımcı olacaklardır. Yardım almanız gereken bir durum olursa istediğiniz zaman buradan mesaj atabilirsiniz :hugs:

1 Beğeni

Merhabalar, verilen yanıt yardımcı oldu mu? Oluşturduysanız destek kaydınızın numarasını buradan paylaşmanızı rica edeceğim :innocent:

1 Beğeni

Destekdeki arkadaş randevu oluşturulduğunu, en kısa zamanda aranacağımı söyledi. Destek kayıt numarası: 54868853

Destek kaydı içerisinden belirtilen numaralar ile en kısa sürede sizinle iletişime geçilecek. GigaFiber deneyiminizi forumda paylaşmanız dileğiyle :rocket:

1 Beğeni

@alperenatici @Baran Tekrardan merhaba. Destek kaydı oluşturulduğundan beri maalesef geri dönüş alamadım. Durum hala aynı. Adres sorgulamasında Gigafiber, hesabıma girince 100 mbps en uygun pakettir yazıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Merhaba 08502888016 veya 08502881010 numaralarını arayarak gerekli gigafiber başvurusu yapmanız gerekmektedir malesef gigafiber tarifesine paket değişikliği ile geçiş mümkün değildir.

Selamlar @soulless, destek kaydınız ay başında oluşturulmuş ve şu an kapalı durumda. Moderatör arkadaşımın paylaştığı numarayı arayabilir ya da tekrar destek kaydı oluşturabilirsiniz Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı size yardımcı olacaktır :raising_hand_man: