Gigafiber almaya değermi

Bizim binada gigafiber var gözükmekte ama şu varki ben telekomdan geçiş yapsamda 300tl ödemem gerekiyormus diğer fiyat 169tl ondada 100mb kadar ama kurulum ücreti yok giga kurulan heryere 300tl almak fazla degilmi birde bunun metre başı 8tl olması kablo fiyatı şunu farkettim ben didiklemesem müşteri hizmetleri bana bu bilgileri vermicekti şimdi bu wifi sorunuda varmış kopma falan bu tür sorunlar yaşayacaksın gecmiyim çünkü bana 400tl yakın bir fiyat cikicak kablo ve kurulum ile bide 1ay içinde ciksamda paramı geri alabilirmisin o kablo parasını elden ödeyecek birde bizim evde 1pc diğerleri 3adwt telefon var kablolu 900almak tamam ama wifi bizim için daha önemli oda baktım 300veriyomus yani pek iyi bir altyapı olmadığını anlıyorum başka sağlayıcıya geçsem tekrar Gine benden para talep etcek Gine durduk yere para oducem

1 Beğeni

Sonuna kadar değer.

Bu olaydan yanlış çıkarım yapmışsınız, bilgisayardan 900 veripte telefondan 300 verme sebebi kullanılan modem kaynaklı. Verilen modem kullandığınız cihazlara bağlı olarak wifiden 600 mbite kadar hız verebiliyor.
Eğer siz üst seviye wifi6 destekli telefon kullanıyorsanız kendiniz wifi6 destekli router kullanarak wiif üzerindende tam hız alabilirsiniz.
Ayrıca gigafiberde aylık fatura ücreti düşük kurulum ücreti olsada fatura bedeli 139.90₺ olacak.

Fiber bağlantıda kablo fiyatı yok diye biliyorum, kablo ücreti vdsl hatlarda bina iç tesisatı yetersiz olduğu zaman.

Gigafibere geçişiniz hakkında şöyle bir hesap yapılabilir: siz 300₺ kurulum ücreti ödemiş olsanızda davet kodu kullanarak 6 ay boyunca indirim 1 fatura tutarınca indirim kazanırsınız, ve aylık fiyatıda 140₺ olduğu için yaklaşık 6 ayda kurulum ücretini amorti etmiş olursunuz.

Davet kodu

IUS72HD99ORX

Gigafiberde kablo parası yok sadece 300 tl kurulum ücreti var. Memnun olanda çok olmayanda çok gigafiberden bölgene bağlı. Piyalepaşa mahallesindeyiz genel sorunu 2 aydır çözemediler iptal ettim. Herkese iyi hizmet verilemiyor

şöyleki müşteri hizmetlerine sordum kablo çekilmesi gerekirse 8 tl dedi metrebaşına bu para isenirmi bilmiyorum kafam karıştı gene bide ben kazımkarabekir goptayım buranın gigası nasıl kullanan varmı? bide davet kodu ney

bizim binada fiber kablo varmı daireye kadar bilmiyorumki bde davet kodu nasıl tam olarak

Daireye kadar fiber kablo büyük ihtimalle yoktur gelen ekip kablo ücreti almadqn kablolamayı yapar

Davet kodunu abone olurken vermeniz gerekiyor, abonelik işlemi başlattıysanız hattınız aktif olunca destek kaydı oluşturarakta verebilirsiniz.

şehit ailesi için istenen belgeler endir ben o istenen belgedeki kartın olmadığını duydum bide bunu abone olmadan öncemi illa vermek lazım yoksa sonrada versek mesela 3 ay sonra olurmu?
telefonsuz 139.90 tlnin üstüne artı fiyat ödeniyomu birde bazı kişiler gigafibere daha a ödüyormuş o nasıl oluyor herhangibir şehit engelli durumu olmadan?

Merhaba, @rayban
Engelsiz raporunu TurkNet Online İşlem Merkezi belgeler bölümüne yüklemeniz gerekiyor.
“Kampanya Detayları”
Engelsiz Tarife — TurkNet

1 Beğeni