merhaba, aboneliğimin bulunduğu adreste 1000Mbps internet gözükmekte. ekipler gelip kurulum yapabilir mi artık?
istanbul çeliktepe inci sokağada kutular yaklaşık 400 gün önce falan takılmıştı, istanbulun göbeğinde hizmeti aktif etmediler gerçi ben artık ilgilenmiyorum, zira 6 senelik müşterilerini bu süreçte bıktırmayı başardılar ve ben küçük bir protesto olarak başka bir iss ye geçtim, ancak kutu ile aktivasyonu bir arada götürmedikleri için bazı bölgeleri gerçekten ziyadesiyle mağdur ettiler, kiminin kutu aktivasyon arası 30 gün iken, kiminin 400 böyle bir organizasyon olamaz!
Merhabalar istanbul gaziosmanpaşa yenidoğan mah. Köşegen sok. No:63/2 1 yıldır gigafiber başvurusu yapıyorum 2 bina ötemde ve 4 bina gerimde fiber kullanılıyor kurulum yapan TurkNet ekipleriylede karşılaştım fakat hala bir sonuç alamadım bu kadar zor olmamalı lütfen artık bir sonuç bekliyorum lütfen dönüş yapın ilgilenin artık
Güngörene gigafiber istiyoruz !
Neresi orası bursanın merkezi olan OSMANGAZİ/Elmasbahçelere gelmedi anlamak mümkün değil
Bursa’nın merkezi Altıparmak ta var kanka
Bağcılarda altyapı çalışmalarına başlanmış. Yenigün mahallesi Bağcılar’da hangi planda acaba bilen çıkar mı
Benim en son öğrene bildiğim bilgiye göre şuan Yenigün mahallesi planlar arasında değil.
En son öğrenebildiğim bilgi şu şekildeydi :
Sancaktepe mahallesinde pilot bölge amaçlı sadece aşağıdaki sokaklarda gigafiber mevcut.
SANCAKTEPE MAH. 926.
SANCAKTEPE MAH. 924.
SANCAKTEPE MAH. 941.
SANCAKTEPE MAH. 940.
SANCAKTEPE MAH. 950.
Yavuz Selim mahallesi yapım aşamasında şuanda takribi 2 aylık işleri kalmış orada.
Buradan sonra hürriyet mahallesine daha sonrada barbaros Mahallesi’ne gigafiber gelecekmiş.
Tâbi ki şuan herşey plan da yarın ne olacağı belli değil. Mahalleler eklenebilir, çıkarabilir, proje iptal olabilir falan. O yüzden kesin gelecek gözüyle bakmayın, ön bilgi amaçlı düşünün.
@asdas127816 Bağcılar Kirazlı hakkında bilginiz var mı?
2 hafta önce Yavuz Selim Mahallesindeki saha ekibine çalışmalarla ilgili bilgi aldığımda; Kirazlı Mahallesi için 4 ay sonra anca başlarız. Ayrıca çalışmaların tüm Bağcıları kapsayacak şekilde saha ekibinden bilgi almıştım.
Maalesef Kirazlı hakkında bilgim yok.
Merhaba, İstanbul Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Sedir Sokak planlama dahilinde midir acaba?
Bağcılar gigafiber için gelişmeler mevcut, hemen aktarayım:
Hürriyet mahallesi plandan çıkarıldı
Yenimahalle eklendi.
Sancaktepe tamamlandı
Yavuz selim aktivasyona başlandı.
Güncel liste şu şekilde:
Fevzi Çakmak (Pilot)
Sancaktepe Pilot
Yavuz Selim (İmalat tamamlandı, Aktivasyon işlemlerine başlandı)
Yenimahalle (Planlamada, pilot bölge)
Barboras (Planlamada)
Tâbi ki şuan herşey plan da yarın ne olacağı belli değil. Yine mahalleler eklenebilir, çıkarabilir, proje iptal olabilir falan. O yüzden kesin gelecek gözüyle bakmayın, ön bilgi amaçlı düşünün.
Kirazlı için de bilgi aldım.
“Kirazlıda kurumsal metro için projeler yapılıyor, bireysel gelmesi çok zor o bölgeye”
dedi arkadaş.
Bize gelmezse artık dahada gelmez umarım plandan çıkmaz.
Yok çıkacağını sanmıyorum da pilot bölge olma durumu var gibi, daha kesin birşey yok.
Eğer pilot bölge olursa ki inşallah olmaz, mahallenin sadece bir kısmına gigafiber gelir o da kötü olur.
Yenimahalle pilot bölgeymiş mesela.
ilerleyen zamanda kesinleşince bilgi alırım yine.
Pilot olırsa ya senin olduğun taraf olur yada medicine hospitalin olduğu taraf olur ortasında okul çok oraya yapmazlar. Umarım böyle bir saçmalık olmazda gigafiberi bizde kullanırız artık.
Gigadifiber ile ilgili yeni konu açmayınız.
@underlive
Yenigün mh hem Sancaktepe mh sine hem de Bahçelievler Cumhuriyet mh sinin ortasında. Ama hiçbir plana dahil değil mi yani? Kaç yıldır gelmesini bekliyoruz.
Merhaba,
Altyapımın uygunluğu üzerine 02.08.2023 tarihinde GigaFiber için dönüşüm başvurusunda bulundum ve hafta içinde ekipler tarafından kurulum randevusu verileceği söylendi fakat 1 ayı geçti randevu için bile aranmadım beklemedeyim daha ne kadar bekleyeceğim acaba, açtığım destek kayıtları ilgileniyoruz şeklinde klasik cevaplar bir sonuç alamadım ve sabrım bitti artık mevcut müşteriye üçüncü sınıf müşteri/vatandaş muamelesi yapılıyor ilgilenilmiyor.
Destek numarası: 66035274
Destek Numarası: 67060031
Arkadaslar Tekirdag Suleymanpasa Hurriyet mahallesi sehit yavuz ayan sokak gigafiber durumu nedir bilgisi olan var mi altyapim superonline fiber en kotu abonelik 300tl 1000 mbps ise 500 tl ve rezalet ping bi anda firlamasi mi dersin suan kullandigim 200 mbps paketin 150 mbps’sini zor kullaniyorum mu dersin anlik olarak upload dususu mu dersin zaten upload 10 ping degerleri vdsl e gore daha mi yuksek dersin