Kirazlı için de bilgi aldım.
“Kirazlıda kurumsal metro için projeler yapılıyor, bireysel gelmesi çok zor o bölgeye”
dedi arkadaş.
Kirazlı için de bilgi aldım.
“Kirazlıda kurumsal metro için projeler yapılıyor, bireysel gelmesi çok zor o bölgeye”
dedi arkadaş.
Bize gelmezse artık dahada gelmez umarım plandan çıkmaz.
Yok çıkacağını sanmıyorum da pilot bölge olma durumu var gibi, daha kesin birşey yok.
Eğer pilot bölge olursa ki inşallah olmaz, mahallenin sadece bir kısmına gigafiber gelir o da kötü olur.
Yenimahalle pilot bölgeymiş mesela.
ilerleyen zamanda kesinleşince bilgi alırım yine.
Pilot olırsa ya senin olduğun taraf olur yada medicine hospitalin olduğu taraf olur ortasında okul çok oraya yapmazlar. Umarım böyle bir saçmalık olmazda gigafiberi bizde kullanırız artık.
Yenigün mh hem Sancaktepe mh sine hem de Bahçelievler Cumhuriyet mh sinin ortasında. Ama hiçbir plana dahil değil mi yani? Kaç yıldır gelmesini bekliyoruz.
Merhaba,
Altyapımın uygunluğu üzerine 02.08.2023 tarihinde GigaFiber için dönüşüm başvurusunda bulundum ve hafta içinde ekipler tarafından kurulum randevusu verileceği söylendi fakat 1 ayı geçti randevu için bile aranmadım beklemedeyim daha ne kadar bekleyeceğim acaba, açtığım destek kayıtları ilgileniyoruz şeklinde klasik cevaplar bir sonuç alamadım ve sabrım bitti artık mevcut müşteriye üçüncü sınıf müşteri/vatandaş muamelesi yapılıyor ilgilenilmiyor.
Destek numarası: 66035274
Destek Numarası: 67060031
Arkadaslar Tekirdag Suleymanpasa Hurriyet mahallesi sehit yavuz ayan sokak gigafiber durumu nedir bilgisi olan var mi altyapim superonline fiber en kotu abonelik 300tl 1000 mbps ise 500 tl ve rezalet ping bi anda firlamasi mi dersin suan kullandigim 200 mbps paketin 150 mbps’sini zor kullaniyorum mu dersin anlik olarak upload dususu mu dersin zaten upload 10 ping degerleri vdsl e gore daha mi yuksek dersin
Mayıs sonunda Gigafiber aktif oldu binada. Hemen başvurdum tabii. Arkadaşım aboneliğini iptal et öyle başvur yoksa bir ay beklersin dedi. Bende o kadar bekledik bir ay daha bekliyim sıkıştırmaya gerek yok dedim. Ama keşke bir ay olsa. Bu hafta üçbuçuk ay oldu.
Yazıyorum desteğe gelen cevap; Ekiplerimizi yönlendiriyoruz.
Facebook tan yazıyorum cevap; Ekiplerimizi yönlendiriyoruz.
Tekrar desteğe yazıyorum beni arayın diye arıyorlar. Konuşuyoruz diyorlar ki bekleyin ekiplerimiz müsait olunca sizi arayacak.
Şimdi tekrar yazıyorum desteğe gelen cevap ;
Evet cevap yazmıyorlar artık…? Neden cevap gelmiyor hakaret etmiyorum, eleştirmiyorum, sadece neden hizmet alamadığımı soruyorum, hizmet alamıyorsam da bilgi almak istediğimi söylüyorum…
En son destek açtım aboneliği iptal ettirmek istiyorum diye bu gün. Evet henüz ona da cevap gelmedi… Olmadı artık e devletten girip üyeliği sonlandıracağım.
Daha sonra abone değilken Gigafiber başvurusu yapacağım ve bir kaç günde gelip çözecekler… Bunu yapmamak için çok direndim ama başka türlü de olmuyor. Çünkü TurkNet kullanıcısı isen hizmet alamıyorsun. İlla dışardan geleceksin ki yardımcı olacaklar.
Cidden üzülüyor insan. Yıllardır aboneyiz ve birçok kişiyi abone yaptık…
Sonuç : Ancak abonelikten çıkınca hizmet alabilirsin…
Istanbul küçükçekmece sefaköy kemalpaşa mahallesinde kutular 1.5 yıldır takılı bir şekilde bekliyor. Altyapı çalışmaları biteli 1 yıl oldu fakat aktivasyon yok. Etraftaki tüm mahallelerde gigafiber kullanılırken bizim mahallemizde sadece her gün apartmana girip çıkarken kutuya bakıyoruz. Evdeki modemimiz üstüne üstlük gigabit portuna sahip 1gbps modem. Kutunun üstüne bu binada gigafiber kullanılmaktadır yazıyor tabi TurkNet aktivasyon yapsaydı bu doğru olurdu.
Daha kaç ay bekleyeceğiz aktivasyon için? Altı üstü daireye bir kablo çekilecek. İzin mizin olayına pek inanmıyorum doğrusu. Koca şirket altyapı döşeyecek, binalara kutu yerleştirecek izini alabiliyor da zaten apartmandaki kutudan daireme kablo mu çekemiyor? Halbuki 50 metre ötemdeki binada gigafiber varken hemde!
İzmir Bornova için gigafiber gelişmelerine ihtiyacım var, gigafiber istiyorum şeklinde başvuru yaptım ama kontrol ettiğimde talep inceleniyor ibaresi görüyorum. Bu bilgilere nereden nasıl ulaşabilirim?
Merhabalar 1 ay önce bize mail geldi gigafibere hazırsınız diye randevu oluşturduk kurulum için geldiler sinyal yok gerekli yerlere bildireceğiz diyip gittiler. Üstünden 1 ay geçti ve hala ses soluk yok. Geçen sene aralıkda takılan kutu için hala bekliyoruz böyle rezillik olmaz.
Senin bir ay olmuş aktif olalı benim 3,5 ay oldu aktif olup başvuralı destek kayıtlarına bile cevap yazan yok.
Selamlar @Jax, rica etsem özel mesaj üzerinden tekrar açık adresinizi ve ad soyad iletişim numaranızı benimle paylaşır mısınız?
Selamlar @beyhan44, hizmetiniz aktif. Keyifli kullanımlar dileriz
Selamlar @Ademc, bölge özelinde gelişmeler yaşanmaya başladı. Konu içerisindeki deneyimleri inceleyebilirsiniz.
Selamlar @hasanyarol, arka plandaki işlemler tamamlandı. Kurulum randevusu için en kısa sürede sizinle iletişime geçilecek. Bu süre zarfında hizmetinize kayıtlı iletişim numaranızı açık tutmanızı ve gelişmeleri online işlem merkezi üzerindeki kaydınız üzerinden takip etmenizi rica ediyorum.
Selamlar @ilhn, sizden tekrar özel mesaj üzerinden açık adresinizi ve ad soyad iletişim numaranızı paylaşmanızı rica ediyorum.
Selamlar @srkn1987, süreçler belirli bir iş sırasına ve planlamaya göre ilerliyor. Bina yöneticiniz GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yaptı ise ek bir adım atmanız gerekmez. Planlamaya bağlı olarak adresiniz ziyaret edilebilir.
Selamlar @Revilibe, sizi buraya alalım: GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
Selamlar @Scorpty, Bursa’nın belirli bölgelerinde aktif GigaFiber hizmeti mevcut. Yaygınlaşması adına yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvurduysanız ek bir adım atmanız gerekmez.
Selamlar @murat92, sizin için ekiplerle iletişime geçtim. Öncelik ve hassasiyet talep ettim. Konuyu takip ediyorum.
Selamlar @Pulat, süreciniz kurulum aşamasında. Ekipler en kısa sürede iletişime geçerek kurulum için randevu oluşturacak.
Selamlar @Astrien, özel mesaj üzerinden açık adresinizi ve ad soyad iletişim numaranızı benimle paylaşır mısınız?
Selamlar @Ahmetts, sinyal sorunu yaşanan hizmete ait müşteri numarasını özel mesaj üzerinden benimle paylaşır mısınız?
Çok bekledik ama sağlam geldi. Özellikle upload Gigabit ethernet in darboğazına takıldı
Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Merhaba benim oturduğum mahalleye geleli de 1.5 yıl oldu ve hiçbir aksiyon alınmadı. Madem böyle uzun sürecekti niye insanları umutlandırdılar? Belediye izin vermedi diyorlar gittim belediye ile görüştüm izin vermeme gibi bir durum yok dediler. Gerçekten dalga geçer gibi bir durum var. Maliyetleri bahane edip altyapı yapmak yerine bina dışlarından hat çektiniz neyse dedik bari hizmeti verseydiniz.
Merhaba TurkNet Gigafiber Samsun İlkadım Fevzi çakmak mahallesine ne zaman gelmesi planlanıyor acaba ? TurkNet Web sitesi üzerinden talep oluşturdum ,ama uzun zamandır bir gelişme olmadı.
@alperenatici
abi şaka gibi bursada gigafiber çalışması vardı bakayım nereye getirmişler dedim çarşambaya gigafiber çekmişler gerçekten suriyelilerin işgal ettiği yerde siz her hanenin 300 tl verip internet alacağına inanıyor musunuz mahallede türk kalmadı çoğu vatandaş bile değil birde proje ekibinize iletmenizi istediğim bir konu var kazım olmaksızın kablo çekmek gigafiber sürecini hızlandıracaktır bursagaz özelleştirildiği senelerde 2004 lü yıllarda yeni doğalgaz çektiği her yere boş 70 lik borular da çekti dijital yayın yapma ihtimaline karşı fakat kullanılmadı diye biliyorum bu hazır kablo kanallarını kullanarak kazım cart curt olmadan süreci hızlandırabilirsiniz proje ekiplerine durumu iletin lütfen @alperenatici
Sultangazi İsmetpaşa mahallesi 2021 yılında planlamaya alınmıştı. 2022 yılında hizmet verilecekti. Ancak 2023 sonuna geliyoruz hiçbir şey yapılmadı. Son durum nedir acaba? Herhangi bir gelişme var mı? Yoksa iptal mi oldu?
26 Eylül 2023 tarihine randevu verildi ve bugün itibariyle kurulum ve bağlantı gerçekleştirildi teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.