GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Senin adına çok sevindim kardeşim bende bina dışı kutulara sinyal verilmesini bekliyorum. Umarım en kısa zamanda hepimiz bu ADSL VDSL denilen illet den kurtuluruz

Sinyal verildikten sonrada bekleme süreci devam ediyor. Ben 34 gündür randevu verilmesini bekliyorum.

1 Beğeni

Anladım da en azından bilgim olsa diye düşünüyorum size kaç gün sonra sinyal gelmişti acaba

1 hafta 10 gün önce apartmana kutu takıldığını söylemiştim. Bugün ekipler gigafiber için randevu ile kuruluma geldi. Gelen ekip kutunun bağlantısı yapılacak yapılmamış bunu biz değil farklı bir birim yapıyor dedi ve bugün gittiğimiz çoğu yerde bu sorunla karşılaştık çoğunda kurulum yapamadık dedi. Şaka gibi bir durum. Yine aylarca bekleyeceğiz anlaşılan. Teşekkürler TurkNet.

Gigafiber kutusu takıldıktan 1 hafta sonra altyapı aktif edildi. O günden beridir bekliyorum ki arasınlar. O yüzden beklentiyi düşük tutup en az 1 ay bekleyeceğinizi hesaba katın.

1 Beğeni

Anladım umarım en kısa sürede ararlar randevu için ve sorunsuz şekilde gigafibere kavuşursunuz.

1 Beğeni

Bizim 32 gün oldu bile… Allah sabır versin

1 Beğeni

Bence sorunları elinize alın ve bir kaç çözüm oluşturun. Destek talebinde baştan sonra süreçleri anlatan ve çözümler sunan bir gönderi yazın. Etkisinin olabileceğini düşünüyorum.

Bugün 34. Gün…

1 Beğeni

Bugün gigafiber bağlantı için yarına randevu verdiler. Apt da kutu var, dışarıyla bağlantısı da var. Apt içi daireye kdr kablo çekilecek. İnş. geçiş sağlıklı bir şekilde yarın biter. B.evler Cumhuriyet mah.

3 Beğeni

Yav Bu Gigafiber Ankara’da Yokmu Lütfen Birisi Bilgi Versin?

Aynı gün başvurmuşuz. Bakalım hangimize önce dönüş yapılacak.

2 Beğeni

İçimden bir ses 40 günü geçeceğini söylüyor. (35. gün)

1 Beğeni

Ayın 1 de aktif oldu 2 sinde internet üzerinden başvuruda bulundum. Dün baslanti için bugüne randevu verdiler. Bugün akşam üzeri direk kurup internet aktif oldu. Aktif olma süresi kadar uzayacak sandım ama işlem 2 günde bitti…

Selamlar @Furkanz18, Ankara’da aktif olarak kullanan kullanıcılarımız var. Bölge/ilçe olarak detay veremiyoruz fakat GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama yapabilirsiniz :heart_hands:

Konuyu okuyup takip ederseniz nerelerde var öğrenebilirsiniz

1 Beğeni

@alperenatici hocam cumhuriyet mahallesi füze sokak geçenlerde sagolsunlar kurulum için geldiler yalnız kutudan kaynaklı sinyal olmadığı tespit edildi l.Net bir bilgi alamadım sürekli kayıt açıldı telefon ile görüşüldü hiç kimse geri dönüş yapmadı .Sizden ricam bir bakma şansınız var mıYardimci oluddaniz çok sevinirim neydenlayı böyle bir sinyal problemi oluştu.

Hocam Gönderi 2 yil önce paylasılmis.ben mamakta oturuyorum Bu zamana kadar mamakta var diye duydum almadim

17 Eylül’de başvurumu yaptım.
2 gün önce (2 Kasım) saha ekipleri binaya kablo çekileceğini söylediler ama aksi bi komşu hakkı olmadığı halde engel oluyordu telefonda konuştum ikna edemedim.
3 Kasım dün ikna ettim.
4 Kasım bugün Ekipler geldi binaya kabloyu kutuyu takıp gittiler.
Şimdi ise kurulumu beklemekteyiz.

Buradaki yetkili arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Dün ise Cem Çelebi ye attığım tweetten dolayı aradılar. Şirketin CEO’su bile ilgileniyor daha ne olsun :sweat_smile:

Selamlar @onuroran, sinyal sorunu yaşandığında süreç arıza ekibine devrediliyor. Onlar da mümkün olan en kısa sürede bu süreci çözüme ulaştırır. Ortalama süre vermek yanıltıcı olur :innocent: