Bana da aynısını söylediler hocam nerde oturuyordunuz.
Yiğit sk.
İstanbul Esenler davutpaşa mahallesi
Bizim mahallenin büyük kısmında bina içi ve bina dışı kutulama tamamlandı. Kabloları da takıldı. Altyapı sorgulamada 1000mbps de görünüyor ama alt sokaklarda daha kablolama yeni başladı. Şimdi biz bu alt sokakların da bitmesini mi bekliyoruz randevu verilmesi için? @alperenatici
Merhaba, Alt yapı sorgulamada görünüyorsa işlemleri başlata bilirsiniz.
Yıl sonu sürpriz var derdi Cem beyimiz gerçekleşme payı ne kadar acaba yönetici arkadaşlarımızdan bilgi almamız mümkün mü acaba?
Hızlar sanırım 2.5GB olacak sürpriz bu olur
Düğmeciler mah, Eyüp Sultan
1 Ekim Cumartesi günü destek kaydı oluşturarak gigafiber başvuru talebinde bulundum ilgili birimlere haber verildiği belirtildi, akabinde pazar günü TurkNet ekibi kapımızı çaldı binadaki kutuya sinyal verdiler ve birkaç gün içerisinde aranacağımızı söylediler fakat ne arayan var ne soran takriben ne zaman ararlar ne zaman kurarlar keşke net bir bilgi alabilsek.
Kaynak ?
12 il dediği mesele bilmiyor musun?
Sultangazi için bilgisi olan var mı?
Bugün akşam eve gelirken kontrol ettiğimde Bahçelievler, Cuımhuriyet Mahallesi, Sahra Sokak’da bulunan sokak içi kutuları duvara montaj işlemi de yapılmış. 1 hafta önce kutunun sinyali için de işlemi tamamlamışlardı. Bina içi de kutu zaten mevcut, altyapı sorgulamada da 1000Mbps zaten görünüyor. Geriye sadece daire içi kablo çekimi kaldı. Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz? Bir an önce kavuşmak istiyorum artık bu hıza.
Bölgelerdeki yoğunluğa bağlı olarak süreler değişkenlik gösterebiliyor. Bir süredir bende beklemedeyim.
Umarım en kısa sürede ararlar.
Senin kutuya halen mi sinyal gelmiyor? Çok garip… Sokaklarımız da yakın aslında
Forumda 1 aydır aranmayı bekleyen de var, hemen aranıp 2 ay sonraya randevu verilende . Türkiye şartlarında 1000/1000 internet fazlasıyla ütopik geldiği için bizlere, haliyle biraz tezcanlı oluyoruz. Bekleyeceğiz bakalım dediğin gibi umarım başvuran herkes en kısa sürede hizmeti kullanmaya başlar.
Merhabalar. Eğer altyapı sorgulamanızda Gigafiber hizmetini görüyorsanız doğrudan başvuru yapabilirsiniz. Daire içi kablo çekimi başvuruyu yaptıktan sonra gelecek olan kurulum ekipleri tarafından gerçekleşecektir. Başvuru yaptıysanız da bu aşamada kurulum ekiplerini beklemeniz gerekecek. Yoğunluğa bağlı olarak dönüş yapıyorlar.
Dün bir adam geldi adama söylememişler sinyal olmadığını adam boşyere geldi gitti
Aynen kayılıyorum bakalım bekleye bekleye sonunda bizlerinde yüzü gülecek inşallah 40 gün olacak neredeyse herhalde bu ayda böyle beklemeyle geçecek gibi bakalım kısmet artık.
Zeytinburnu bölgesiyle alakalı plan hakkında bilgi alma şansımız var mı?
Ayrıca bilmiyorum bu ticari bir firma açısından ne kadar mantıklıdır yahut ne gibi sakıncaları vardır ama düşünüyorum ki turk.net düzenli olarak gigafiberle alakalı görece detaylı yol haritasını paylaşsa hepimizin içi rahat edecek. Örneğin benim oturduğum binaya single drop kablo geleli 20 günü aşkın zaman geçti, bir daha kim ne zaman uğrayacak bilmiyorum. Bunun 6 ay ya da 1 yıl sonra olması sorun değil benim için fakat ne zaman olacağı hakkında hiçbir fikir sahibi olmamak sorun. Sürecin üç aşağı beş yukarı hangi zamanda hangi adımlarla ilerleyeceğini bilsem bu konuyu kafamdan atıp hayatımın geri kalanına daha rahat odaklanacağım ama olmuyor arkadaşlar, insanın canı gigafiber çekiyor, ha geldi ha gelecek diye bekliyor. Çok sevgili turk.net, rica ediyorum altyapı planlarınızla alakalı gelişmeleri kullanıcılarınızla haftalık olarak paylaştığınız bir düzene geçin.