GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Merhaba, Bursa Osmangazi Başaran Mahallesi – Zorlu Sokak çevresi için Gigafiber planlaması var mı? Bölgede talep oluştu, bilgilendirme rica ediyorum.

Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden iletebilir misiniz? Altyapı talebinizi ekibimiz ile paylaşalım.

Artık pek birşey kalmadı gibi haritada gördüğüm noktaya çok yakınım, adresimize ne zaman gigafiber gelir tahminen? @TurkNetDestek bu konuda bilgi verebiliyor musunuz? artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyebilir miyiz? :slight_smile:

Merhabalar, web sitemiz üzerinden talep iletmeniz durumunda hizmet aktif olduğu zaman bilgi verilmektedir. Dilerseniz adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden bizimle de paylaşabilirsiniz. Ekibimize talebinizi iletelim.

teşekkürler bilgileri DM olarak ilettim.

Eklediğim resimde kırmızı yıldız koyduğum apartmanlarda TurkNet ekibi gigafiber kutusu koyuyordu.

Adres : İstanbul , eyüpsultan ilçesi sakarya mh. Yıldıuztabya cd no 114-112-110 yukarı doğru gidiyor du ekipler
Bu arada bu adres yandex haritadan bakınca yıldıztabya alibeyköy cd si olarak görünüyor. Bir binada fatura gördüm alıp baktım ordada adres bu şekildeydi.

Sanırım google haritada eksik yazıyor…

bizim binaya da geldi fakat aktivasyon yok, diğer apartmanlarda var. müşteri hizmetleri türktelekoma gidin diyor. müşteri hizmetlerinde çalışanlar bana biraz saçma cevaplar veriyorlar gibi geliyor

Merhaba, DM üzerinden iletişime geçilmiştir.

Avcılar firuzköy lokasyonuna da TurkNet giriş yapmış. Lakin bir sorum var. Evimin olduğu sokağı bir cadde kesiyor. Evim sokağın en uç kısmında. Büyük ihtimalle sokağın diğer tarafından başlanıcak kablo çekimi ve kutu koyulma işlemi. Sorum şu ki; sokağı cadde böldüğü için benim binanın olduğu kısım esgeçilmez değil mi ? Yeşille gösterdiğim sokak benimki. Kırmızı ise sokağı kesen cadde.

29.06.2025 tarihinde TurkNet ailesine katıldım.

Başka bir sağlayıcıdan zaten fiber internet hizmeti alıyordum.
Saldırılar sonucu bağlantı sorunu yaşadığım için TurkNet’e geçiş yapmak istedim.
Ancak hizmet numaram “178” ile başladığı için sıfırdan kurulum yapılması gerekiyormuş.
Haliyle kurulum ücreti talep edildi. Sebebini sorduğumda personelden düzgün cevap alamadım.
İlk 3 ay %50 indirim tanımlandığı için çok dert etmedim. Ancak hoş bir durum değil.

Kuruluma gelen personel 2 sokak ileride TurkNet GigaFiber olduğunu söyledi.
Binamıza Türk Telekom’un fiber altyapısı geleli 3 ay oldu. Ancak GigaFiber daha cazip tabii ki.
GigaFiber hizmeti geldiği taktirde ömür boyu abonelik garanti ediyorum. :slight_smile:
Komşularımın da farklı fikirde olduğunu düşünmüyorum.

Saygılar.

Merhaba, diğer mesajınız üzerinden dönüş yapılmıştır.

Bursa kestel esentepe mahallesinde otueuyorum oturduğum ilçede her mahalleye gigafiber grldi ama bizim mahallemize gelmedi merkezde oturuyoruz ne zaman gelir ne zaman alt yapı çalışmaları başlıcak bilgi verir misiniz ? Bursa kestel esentepe mahallesi toki caddesi

Merhaba, açık adresinizi ve GigaFiber hizmetimizin aktif olduğu bina numarasını DM üzerinden paylaşabilir misiniz?

1 Beğeni