GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Merhaba, Bursa Osmangazi Başaran Mahallesi – Zorlu Sokak çevresi için Gigafiber planlaması var mı? Bölgede talep oluştu, bilgilendirme rica ediyorum.

Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden iletebilir misiniz? Altyapı talebinizi ekibimiz ile paylaşalım.

Artık pek birşey kalmadı gibi haritada gördüğüm noktaya çok yakınım, adresimize ne zaman gigafiber gelir tahminen? @TurkNetDestek bu konuda bilgi verebiliyor musunuz? artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyebilir miyiz? :slight_smile:

Merhabalar, web sitemiz üzerinden talep iletmeniz durumunda hizmet aktif olduğu zaman bilgi verilmektedir. Dilerseniz adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden bizimle de paylaşabilirsiniz. Ekibimize talebinizi iletelim.

teşekkürler bilgileri DM olarak ilettim.

Eklediğim resimde kırmızı yıldız koyduğum apartmanlarda TurkNet ekibi gigafiber kutusu koyuyordu.

Adres : İstanbul , eyüpsultan ilçesi sakarya mh. Yıldıuztabya cd no 114-112-110 yukarı doğru gidiyor du ekipler
Bu arada bu adres yandex haritadan bakınca yıldıztabya alibeyköy cd si olarak görünüyor. Bir binada fatura gördüm alıp baktım ordada adres bu şekildeydi.

Sanırım google haritada eksik yazıyor…