Ben İstanbul Avcılar’da bulunan Erkek Öğrenci Yurdu’ndan yazıyorum. Bulunduğumuz adreste iki ayrı yurt binası yer alıyor: biri erkek, diğeri kız öğrenciler için. Her iki bina da hâlihazırda fiber altyapıya sahip, ancak biz her bina için ayrı ayrı TurkNet Gigafiber bağlantısı kurdurmayı planlıyoruz.
Adresimiz: İstanbul, Avcılar, Üniversite Mahallesi, Seyhun Sokak.
Bu lokasyona ikinci bir Gigafiber bağlantısının ne zaman sağlanabileceği konusunda bilgi alabilir miyiz? Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.
Adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden iletebilir misiniz? Bölgenizde GigaFiber altyapımızın uygunluğunu kontrol edelim. Ayrıca, dilerseniz web sitemiz üzerinden “GigaFiber İstiyorum” talebi oluşturarak süreci hızlandırabilirsiniz.
Merhabalar, ekipler aktivasyon işlemlerini iş planlarına göre sırayla tamamlamaktadır. Web sitemiz üzerinden süreci takip edebilirsiniz. Hizmet aktif olduğu zaman bilginiz olacaktır.
Nerdeyse 3 sene oldu iletişime geçtiler ekiplere ilettik dediler yine 3 ay geçti yine hiçbir gelişme yok. Her yere çekildi bizim sokağımıza çekilmedi kablolar.
binamın kutusuna kablolar bağlandı fakat 2 Sokak ötemizde gigafiberler aktif edilmiş durumdayken hala daha bizim sokakta aktif edilmedi aktif edilmesi ne kadar sürer ?
Merhaba, kutu konulduktan sonra ortalama süreç 6-8 haftadır. Web sitemiz üzerinden adresinizi belirli aralıklarla kontrol edebilirsiniz. Ekipler iş planlarına göre sırayla işlem sağlamaktadır.
İstanbul Eyüpsultan Yeşilpınar mah. gigafiber çalışmaları 6 ay önce başlamasına rağmen çok ağır ilerliyor. 100 metre yakınımdaki sokaktaki sadece bir binaya gigafiber bağlantısı yapıldı. 7 yıldan fazladır TurkNet abonesi olarak 5 yıldır gigafiberi beklemekteyiz. Biz TurkNet abonelerine öncelik tanınsa daha iyi olur. Konu hakkında bilgi alabilir miyim?
Benimde 3 sene oldu sinyal gelmedi TurkNet yetkilisininde pek umurunda olduğunu düşünmüyorum eğer umurunda olsaydı mesajlara dönüş yapardı.Ben yazıyorum zahmet edip öyle dönüş yapıyor ben yazmasam dönen yok en son bilgi verecekti üstünden geçmiştir bi 20 gün noldu hocam bizim gigafiber @TurkNetDestek
Merhaba Kadıköy Caferağa mah. de gigafiber çalışmaları yaklaşık 6 ay önce tamamlandı binamıza kutu kurulumu ve fiber sonlandırması yaklaşık 10 gün önce tamamlandı mahallemde komşularım aktif olarak gigafiber kullanmakta abonelik başlatmak istiyorum sitenizde sorgulama kısmında gigafiber çıkmıyor konu ile ilgili bana geri dönüş yapmanızı rica ederim
Merhabalar İstanbul Avcılar Mustafa Kemal Paşa mahallesine de kablolar çekildi ve kutular konuldu. Henüz kablolar kutulara bağlanmış değil. Tahmini aktivasyon tarihi bellimidir.
Hocam Tüm mahallemde gigafiber var , binamın bitişik olduğu sağlı ve sollu apartmanlar gigafiber var karşı apartmanlarımda ( 5 metre karşıda ) gigafiber var.Yan binaların dışarısında gigafiber kablolarınız mevcut ve boşta duruyor , tüm apartmanların ortasında ki apartmanda kalıyorum benim binamda hiçbir şey yok.Arkadaşlarınız 6 Şubattan önce Afiş bıraktı binada Gigafiber var diye , geçen gün de tüm apartmanlara ve benim apartmanıma yine afiş bırakıldı gigafiber diye ama hiçbir şey yok.6 şubattan beri size yazıyorum tüm bilgileri her şeyi bıraktım.Google Maps ten fotoğrafları , apartmanımın fotoğrafını ve gigafiber hizmeti verdiğiniz apartmanları bıraktım.Dönüş yapıcaz ekipten haber bekliyorum en kısa süre diyorsunuz 6 Şubat nereeee 30 Mayıs neree. BTK dan şikayette bulunuyorum arkadaşınız arıyor evet mahallenizde gigafiber varmış kullanabilirsiniz diyor , nereye kullanacaz binayı es geçmiş arkadaşlarınız.Bir sürü yere yazdım şikayette bulundum tek dediğiniz cevap bekliyoruz. Ki bu süreç Eylül 2024 ten beri geliyor , Her gün internet kopması yaşıyorum 24 saatte en az 35-40 kez çok canım sıkılmaya başladı. Ekip arkadaşlarınızdan 2 kişiyi gönderseniz mahalleme verdiğim adrese baksalar zaten yan binada boşta duran kabloyu monteleyip binama getirip Kutuyu takıp aktif edecekler en fazla 1 saatlik iş neredeyse . Hayır en son gidip yan binamda ki boş daireden başvuruda bulunup gerçekten Cam dan içeri sokturucam o olacak.Artık bi bilgi verilsin yeter gerçekten .
O zaman bana hiç gelmez bizde her yere çekildi. Karşı köşeye kadar geldi bizim olduğumuz yerde 15-20 apartman ada şeklinde kaldı. Hat çeken görevliler bu sokagada çekilecek planda var dediler ama hiç hareket yok.