Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden bizimle paylaşır mısınız? Konuyu ilgili birimimize ileteceğiz.
Merhabalar,
Güngören Güneştepe Mahallesi ile ilgili bir planlama mevcut mudur?
Hemen karşı binamda gigafiber mevcutken benim binam güngören’e bağlı olduğu için gigafiber gelmedi malesef.
Bilgi alabilir miyim?
Bu ne hız bugün konuyu açtım servis az önce gelip kabloyu uygun yerden çekerek düzeltti teknik ekip. Çok teşekkür ederim gelen ekibinizde çok kibar ve ilgiliydiler teknik ekibe de çok teşekkür ediyorum
Merhaba, süreçler kademeli olarak tamamlanıyor. Altyapı kazı işlemleri, izinler ve birçok prosedür mevcut. Resmi süreçler ve güncel koşullar değişebildiği için planlama hakkında bilgi paylaşamıyoruz. https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan talebinizi takip edebilirsiniz. Bölgenizde çalışma olması durumunda bilginiz olacaktır.
Sorunun çözülmesine çok sevindik, biz teşekkür ederiz.
Merhaba, bahçelievler hürriyet mahallesi pınarlı 1 sokakta gigafiber var fakat yeni bina olduğu için binamızda gigafiber kutu yok sokaktaki tüm apartmanların tamamında var TurkNet gigafiber bekliyoruz tahmini ne zaman kutu koyarsınız diğer daire sahipleride bekliyor hemen bağlatacağız. bina no:10
Merhaba, DM üzerinden GigaFiber hizmetimizin aktif olduğu bina numarasını kendi adresiniz ile birlikte paylaşır mısınız?
Yetkili kişilerden aldığımız bilgilere göre İstanbul Pendik Esenler Mahallesi planlamaya alınmış. Beklemedeyiz.
29 Mart tarihinde gigafiber geçiş için 5 Nisan 09:00-13:00 arasına randevu verildi bugün oldu hala ne arayan var ne soran var. Saha ekibi gelecek diye önceden izin aldık evde bekliyoruz işlerimiz iptal oldu böyle iş mi olur?
Bağcılar 15 temmuz 1448 sk apartmana gigafiber kutusu konuldu ama sorgulamada 100 mbps fiber görünüyo şuan ne zaman aktif edilir tahminen?
Merhaba, süreci kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı DM üzerinden iletebilir misiniz?
Merhaba, süreçler birçok etkene bağlı. Bu sebeple süre bilgisi paylaşamıyoruz. Hizmet aktif olduğu zaman mutlaka bilginiz olacaktır. Kısa süre içerisinde sizi GigaFiber hizmetimiz ile buluşturmak dileğiyle.
Gün içinde sonradan geldiler fiber bağlantım 30dk içinde halloldu. Sonunda 1000Mbps simetrik internete kavuştum.
Merhaba, bugün bir mesaj üzerine heyecanlandım. Size mesajın içeriğini paylaşıyorum. “Artık kavuşma vakti geldi! TurkNet internet altyapınız adresinizde hazır ve sizi bekliyor. https://www.turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik adresinden hemen abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. TurkNet’in 1.000 Mbps’ye varan hızı ile özgür internet deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Şimdiden harika internet deneyimi dileriz. B001”.
Zaten var olan bir aboneliğim var ancak epey bir süredir altyapı bekliyordum. Bölgemde altyapı gelmek üzere mi? Bu mesajdan ne çıkarmalıyım? Cevap için teşekkür ederim.
adres sorgulaması yapın zaten gigafiber 1000 cıkıyorsa direk abonelik işlemlerini baslatabilirsiniz hayırlısı olsun
Sorun da şu ki altyapı sorgulaması yaptığımda 1000mbps çıkmıyor acaba yakında gelir mi yoksa yanlışlıkla gönderilen bi mesaj mı, merak ettim.
bende böyle bir bilgi paylaştım ancak cevap alamadım. @turknetdestek
Merhabalar, daha önce farklı bir adres için sorgulama yaptıysanız o adrese de GigaFiber hizmetimiz gelmiş olabilir. Aktivasyon süreçleri kademeli olarak tamamlanıyor. Bir süre bekleyip web sitemiz üzerinden talebinizi takip etmenizi rica edeceğiz. @muratuz @Berkay
Yanıtınız için teşekkürler, beklemedeyiz.
Ben ikinci evim içinde Gigafiber müracaatı yaptım bu cumartesi kurulum için gelecekler Altyapı görünüyor ancak binaya kutuyu bağlamamışlar kablo bina giriş kapısının dışında sarılı bir şekilde duruyor Kutu takılmamış olmasına rağmen Bu cumartesi kuruluma gelecekler nasıl olacak bakalım