Bağcılar/Merkez mah./İstanbul caddesine ne zaman Gigafiber gelecek acaba bir gelişme var mıdır? Oturduğum yer bir cadde ve caddede birbirine karşılıklı bakan binalar var. Karşı sıramızda ki binalar, evimin hemen sırtında ki yani arkasında ki sokakta ki binalar(yürüyerek 1 dakika bile sürmeyen yerler) buraların hepsinde Gigafiber aktif olmuş durumda. Sadece benim oturduğum bina sırasında hiçbir binada(yaklaşık 45-50 adet bina) Gigafiber’e dair hiçbir iz yok. Aylardır durum böyle ve hiçbir gelişme yok. TurkNet’i beklerken bu sırada ki binalara Türk Telekom eve kadar fiber altyapısı döşedi. Ben de buna geçtim ve 100 Mbps verebiliyor bildiğiniz üzere bu altyapıda TurkNet. Yetkili arkadaşlardan oturduğum bölge ile alakalı bilgi talep edebilir miyim? Binama Türk Telekom fiber geldiğine göre Gigafiber hakkında daha da mı umutsuzluğa kapılmalıyım? Başka internet servis sağlayıcı’lerden 200-300 lira fazla fatura verip 1000 Mbps alabilecek iken TurkNet’ten çok memnun olduğumdan mütevellit 100 Mbps ile devam ediyorum. Gigafiber’in binama gelmesini canı gönülden istiyorum. Bu konu hakkında bilgi verilebilir mi acaba? Etrafımı çevreleyen tüm mahallelerde de, ara sokaklarda bile Gigafiber varken caddenin göbeğinde ki 40-50 tane binaya hala Gigafiber gelmemesi çok acı bir durum…