Herkese selamlar ve iyi forumlar diliyorum.Benim öğrenmek istediğim bir konu var özellikle gigafiber hakkında umarım yardımcı olacak yetkililer olabilir.Öncelikle altyapım 50 Mbps VDSL destekliyor.1 Hafta önce TurkNet ekibi apartmanıma , yan apartmanlara ve karşımda ki apartmanlara bu binada gigafiber vardır diye afiş bırakmışlar.Ardından internetten sorgulatınca gerçekten doğruymuş karşımda ki 4-5 apartmanda ve binamın yapışık olduğu sağ ve solumda ki binalarda da gigafiber var fakat tüm binaların tam ortasında olmama rağmen binamda ne gigafiber hattı mevcut değil ne de kutu konulmamış ve şimdi şöyle bir durum var yanımda ki ve karşımda ki binalar internetten sorgulatınca aynı cadde üzerinde farklı sokak ya da mahalle olarak geçiyor acaba dedim bu mahalleye ya da sokağa mı geldi diye fakat yanımda ki binalara gelen gigafiber benimle konum olarak aynı mahallesi caddesi sokağı yalnızca bina numaram 2 ise yanımda ki bina 4 bu kadar başka bir farklılık yok . Tüm mahalleme ve apartmanlara gigafiber gelmişken binama neden hat çekilmediğini merak ediyorum ve hala da merağımı giderebilmiş değilim.Yardımcı olacak yetkili var ise çok sevinirim.Binam daki haneler ile de görüştüm ve talep te oluşturmuştuk.Açıkcası bu durum tuhafıma gidiyor yanımda ki bina girişi 3 metre karşımda ki 5 metre onlarda gigafiber var ve benim binama gelmediği halde neden afiş bırakıldı ki bir anda heyecanlanıp sürekli sorgulamaya başladım ve gelsin diye çok uğraşmaya başladım.Açıkcası gelmemesi üzdü.Umarım yetkili birisi konuyla ilgili benimle irtibata geçebilir.Teşekkür ederim herkese iyi forumlar Konum : Bursa/Osmangazi Tayakadın Mahallesi ( Daha çok Demirtaşpaşa diye biliniyor )