GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Arkadaşlar kavakpınar mahallesinde oturuyorum.1.5 hafta önce kadar gigafiber aktif oldu o gün aramıştım 1 hafta sonra gelip dönüşüm işlemi yaptılar.pc yok ancak telefon ile test ettim telefonum da 1000 megabit desteği yok maksimum 320-350 megabiteri görebildim.
ZTE H3601P Modem. Arkadaşlar modemin dibinde test ediyorum ama modem pek iyi değil gibi. Gecikmesi pek düşük türk telekom altyapısı ile cod mobile 39-44 ping alıyordum şimdi ise 35-43 arası genelde 40-41 ms sabit gidiyor o dikkatimi çekti türk telekom altyapısında sabit değildi.

Edit; arkadaşlar yanlış anlaşılmasın kablo ile bilgisayar da 900 mbps rahat verir onun farkındayım benim telefonum maksimum 300-400 mbps destekliyor ben hızdan şikayet değilim modem sanki çok kaliteli değil gibi ama biraz daha denicem bakalım yeterince test edemedim.ayrıca bir şikayetim şöyle indirme 300 megabit testte veriyor ken kapatıyorum testi play storeden uygulama indiriyorum saniyede yaklaşık 30 mb veya üzeri indirme yapması gerekiyor ama ortalama 15-18 mb indirme yapıyor saniyede.Play store mi problem?