GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Sizin altyapı VDSL mi Fiber mi ?

wifi 6 desktekli router vermeye başladılarmı acaba ?

@alperenatici sizdende bu konu hakkında bir yorum duymak isterim desem, çok şeymi istemiş olurum acaba

Vdsl hocam

1 Beğeni

İst bayrampaşa kocatepe mah. gelmiş binamıza kutu kablo kurulumu yapılmış tahmini aktivasyon süresini bilen varmı acaba ona göre bekliyim? m.h nin haberi pek yok.

İyi taraftan bak hocam :smiley: size kutu gelmiş, bağlantı yapılacak. bize bırak kutuyu altyapı bile gelmedi. Sözde heryere yayılacak. bekliyoruz bakalım

1 Beğeni

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesine ne zamana gigafiber gelir ?

Malatya’ya başvurdum ama sonuç belli değil gıga fiber malatya sorumlusu varmı

Küçükçekmece cennet mahallesi zafer sokak kutu geleli 1 yıl olmuş yan sokaklarda ve cadde giga mevcut bizim sokağı atlamışlar sanırım :frowning: varmı tahmini zaman?

Bu ayda 200 TL lik tarife ist da çoğu ilçeye geliyormu acaba ilk üye olucaklar için? yoksa çok azmı alımlar.

bu sabah binama fiber kutu takıldığını gördüm sizce ne zaman aktif olur ? Türknetle konuştum henüz aktif değilmiş.

TurkNet gigafiber ise belli olmuyor 1 ayda olabilir 2 ayda olabilir daha fazlada daha azda olabilir.

Arkadaşlar kavakpınar mahallesinde oturuyorum.1.5 hafta önce kadar gigafiber aktif oldu o gün aramıştım 1 hafta sonra gelip dönüşüm işlemi yaptılar.pc yok ancak telefon ile test ettim telefonum da 1000 megabit desteği yok maksimum 320-350 megabiteri görebildim.
ZTE H3601P Modem. Arkadaşlar modemin dibinde test ediyorum ama modem pek iyi değil gibi. Gecikmesi pek düşük türk telekom altyapısı ile cod mobile 39-44 ping alıyordum şimdi ise 35-43 arası genelde 40-41 ms sabit gidiyor o dikkatimi çekti türk telekom altyapısında sabit değildi.

Edit; arkadaşlar yanlış anlaşılmasın kablo ile bilgisayar da 900 mbps rahat verir onun farkındayım benim telefonum maksimum 300-400 mbps destekliyor ben hızdan şikayet değilim modem sanki çok kaliteli değil gibi ama biraz daha denicem bakalım yeterince test edemedim.ayrıca bir şikayetim şöyle indirme 300 megabit testte veriyor ken kapatıyorum testi play storeden uygulama indiriyorum saniyede yaklaşık 30 mb veya üzeri indirme yapması gerekiyor ama ortalama 15-18 mb indirme yapıyor saniyede.Play store mi problem?

kablolu test etsen 800 900 civarı alırsın sanırım

merhabalar;
izmir TurkNet gigafiber
randevu alıp gigafiber geciş yapacak ekibe ulaşamıyorum lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz.

1 Beğeni

300 megabit wifi ile alıyorum neden play store 100-170 megabit indiriyor sadece?bilen varmı mesela google drive a dosya yüklerken yaklaşık 10-15 megabit hız kullandı.gigafiber yani ping te problem yok.Acaba play store vs.henüz 200 megabit ve üzerini desteklemiyor mu

1 Beğeni

Hocam güzelyalıdayım bende sizin gigafiber kutu takıldıktan kaç ay sonra aktif oldu? Bize kutu takalı 1 ay oluyor kutunun içine kabloyu bile sokmadan gitmişler anlamadık.

hocalarım merhaba pendik velibaba mahallesinde işlemler başlamış hatta gigafiber olarak gözüküyor ama benim tarafa hiç girilmemiş günyüzü sokakta ikamet etmekteyim. baya da bir başvuru gönderdik acaba bir çalışma varmıdır. aytemiz çevresine düşüyor.

Birşey sorucam TurkNet gigafiberde siyah fiber kablosu kullanıyor diye biliyorum turuncu fiber kabloda kullanıyormu

1 Beğeni

Gigafiber için muhtar aracılığıyla başvuru yapsak altyapının gelmesi hızlanır mı?

1 Beğeni