GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Selamlar @myildirim, planlama, yatırım ve çalışmalara bağlı olarak dönüşüm süreçleri ilerliyor. Oluşturduğunuz talebin dışında ek bir işlem yapmanız gerekmez. Ülkemizin birçok bölgesini TurkNet GigaFiber ile buluşturmak adına özveriyle çalışıyoruz. En kısa sürede dünya standartlarındaki hizmetimize kavuşmanız dileğiyle.


Selamlar @yoshie1337, öncelikle şimdiden TurkNet’in dünya standartlarındaki hizmetinin keyfini çıkarmanızı diliyorum. Aktivasyon süreciniz ile alakalı bir sorun bulunmuyor. Ekiplerimiz sizinle görüşerek istediğiniz tarihe randevu oluşturdu. Şu anda hizmetinize tanımlı aktif bir davet kodu görüntüledim. Farklı bir işlem gerçekleştiremiyorum.


Selamlar @yusufpiskin, 2.4ghz kanalı üzerinden test yapıyorsanız normal. Kablosuz bağlanıyorsanız 5ghz üzerinden test yapmanızı rica edeceğim. İnternet Hız testi: Geniş bant bağlantınızı test edin (speed test) - nPerf.com sitesini tercih edebilirsiniz. Kablolu hızlarda 600 mbps’e kadar sorun olarak kabul edilmiyor. Kablosuz bağlantılarda, hızınızı etkileyecek birçok faktör bulunuyor. Bu sebeple 5ghz kanalı üzerinden 250-400 arası bir değer alabilirsiniz.


1 Beğeni