Gigafiber aktivasyon nasıl yapacağım?

Merhaba. Hız sorgulaması yaptığımda 1000 mbps gözüküyor. Gigafiber aktif olmuş. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Halihazırda TurkNet abonesi iseniz. TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden destek kayıdı açın… durumu belirtin ve bekleyin.

Selamlar @kimbugkhan, önce kendinize bir kemer satın alın. Kemersiz bu deneyimi yaşamanız tehlikeli olabilir :rocket: Değerli üyemiz @Mcevik 'in de dediği gibi aktif bir aboneliğiniz var ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturabilirsiniz. Aboneliğiniz yok ise sorgulamadan sonra başvurmanız için bir buton ile karşılaşacaksınız. O buton ile işlemlerinize devam edebilirsiniz. Ek olarak 0 850 288 80 81 üzerinden görüşme sağlayarak da abonelik başlatabilirsiniz. Deneyimlerinizi forumda paylaşmanız dileğiyle :heart_hands:

hayırlı olsun bi bizde aktif olmadı bu yazı 6-8 haftaya gigafiber evinizde diyor sürekli

Zaten aboneyim. 0 850 288 80 81 numarayı aradığımda otomatik yönlendirme oluyor. Nasıl gigafibere başvuru yapacağım anlamış değilim :slight_smile: 10 10 olan numarayı aradığımda müşteri temsilcisine derdimi anlatmaya çalışırken bir şey demeden telesantrele bağlıyor sinir etti :slight_smile:

Online işlemler den link

Burdan destek kaydı açıp gigafiber geçiş talebinde bulun seni arayıp randevu alıp kuruluma gelecekler :grinning: başka bir şey yapmana gerek yok :grinning: kuruluma gelirken ücretsiz gpon ve modem getiriyolar şimdiden hayırlı olsun :partying_face:

Banada geldi altyapı ama şuan kurulum randevularını durdurmuşlar. Ben destek kaydı açtım dönüş yaptılar ve yoğunluktan dolayı şuan kuramıyoruz dediler. Destek kaydı aç hemen bir şansını dene hocam

Selamlar @kimbugkhan, bir önceki yanıtımda destek kaydı oluşturmanız için bağlantı paylaştım :raised_hand:t2: