Gigafiber Airties 4960r modem kurulumu

az önce bağlantı tamamlandı ancak ince ayar problemleri var sanırım. Bu modem arayüzü sayfası nereden giriyor? 2.4 - 5ghz ikisi aynı anda otomatikmiş, seçim falan hiçbişey yapılmıyor.
Telefonlarla 200-300mbit hız alıyoruz. laptopla denediğimde (windows 7) olan 30mbit windows 11 olan 250mbit alıyor. Wifi 6 modem olmasına rağmen bir cihaz download açınca diğerlerinde ping 500ms’lere çıkıyor. Ayar yapımında yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı rica etsem?

1 Beğeni

Merhaba,
Router ile ilgili bilgileri bilmiyorum ama mesaj olarak resimlerle birlikte yardımcı olabilirim.

1 Beğeni

Arayüze buradan giriliyor sanırım, olmazsa burayıdeneyin. Kullanıcı adı admin şifre de wifi default şifresi.

4 Beğeni

Bekliyorum hocam. Asıl problemimiz bir cihaz 4k video izlerken diğerlerinde ping 500ms fırlıyor. Wifi 6 modemlerde bu sorun olmuyor diye özellikle istemiştik. Hatta diğer cihazlarda hız 10-20mbit’e düşüyor.

1 Beğeni

Mesaj olarak yazdım.

3 Beğeni

Hocam modemin fotoğrafını çekip atarmısın sana zahmet.

1 Beğeni

Fotoyu tamda bu yüzden istemiştim. Routeri doğalgaz borusunun üzerinde kullanıyorum bende ama yeni router (airties) sığmaz diye düşünmüştüm. Kelepçe ile sağlam duruyormu yerinde?

1 Beğeni

Merhaba, arayüze 192.168.111.1 ile girebilirsiniz, hız veya ping sorununuz normal şartlarda olamaz, cihaza olan mesafeniz kullandığınız telefonun wifi çipi gibi etkenler performansda dalgalanmalara sebep olmuş olabilir umarım sorununuz çözülmüştür.

2 Beğeni