Gigafiber Airties 4960r modem kurulumu

az önce bağlantı tamamlandı ancak ince ayar problemleri var sanırım. Bu modem arayüzü sayfası nereden giriyor? 2.4 - 5ghz ikisi aynı anda otomatikmiş, seçim falan hiçbişey yapılmıyor.
Telefonlarla 200-300mbit hız alıyoruz. laptopla denediğimde (windows 7) olan 30mbit windows 11 olan 250mbit alıyor. Wifi 6 modem olmasına rağmen bir cihaz download açınca diğerlerinde ping 500ms’lere çıkıyor. Ayar yapımında yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı rica etsem?

Merhaba,
Router ile ilgili bilgileri bilmiyorum ama mesaj olarak resimlerle birlikte yardımcı olabilirim.

Arayüze buradan giriliyor sanırım, olmazsa burayı deneyin. Kullanıcı adı admin şifre de wifi default şifresi.

2 Beğeni

Bekliyorum hocam. Asıl problemimiz bir cihaz 4k video izlerken diğerlerinde ping 500ms fırlıyor. Wifi 6 modemlerde bu sorun olmuyor diye özellikle istemiştik. Hatta diğer cihazlarda hız 10-20mbit’e düşüyor.

Mesaj olarak yazdım.

1 Beğeni

Hocam modemin fotoğrafını çekip atarmısın sana zahmet.

Fotoyu tamda bu yüzden istemiştim. Routeri doğalgaz borusunun üzerinde kullanıyorum bende ama yeni router (airties) sığmaz diye düşünmüştüm. Kelepçe ile sağlam duruyormu yerinde?

Merhaba, arayüze 192.168.111.1 ile girebilirsiniz, hız veya ping sorununuz normal şartlarda olamaz, cihaza olan mesafeniz kullandığınız telefonun wifi çipi gibi etkenler performansda dalgalanmalara sebep olmuş olabilir umarım sorununuz çözülmüştür.