Gigafiber 30 saati aşkın süredir internet yok

Dün sabah sularında internet kesildi, altyapı çalışması olabilir normaldir diyerek hiçbir şey yapmadan bekledik. 2-3 bina yanımızda oturan ve gigafiber kullanıcısı olan akrabamıza akşam 10-11 arası internet sağlandı. O gün içinde destek kayıtları oluşturmuştu o vakit bizde oluşturalım dedik ve destek kaydı oluşturduk. saat gece 1 e doğru internet sağlanacağı söylendi. Müşteri hizmetlerini aradığımızda tekrarlanan bir konuşmayla çalışma olduğu söyleniyordu ve arama kapanıyordu. Bu sabah olduğunda hala internet gelmemişti ve müşteri hizmetlerine ulaşabildim. Sorun normalde çözülmüş ama bize gelen sinyalde hala sorun varmış? Yani ben anlamıyorum bir sorunun çözülmesi için durmadan her yerden darlamamız mı gerekiyor? Hemen yanımda oturan haneye internet sağlanıp nasıl bana sağlanamıyor? Ben internet üzerinden çalışıyorum haftasonu dahil olmak üzere ve 2 gündür işimi yapamıyorum. Sosyal medyada her konusu açıldığında sizi savunan biri olarak bana geçmiş yıllardaki türktelekom internet krizlerimi hatırlattığınız için teşekkür ederek, yardım talep ediyorum.
3053175 abonelik numarası.
85188170 son aktif destek kaydı.

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Ekibimiz arızanız hakkında aciliyet bildirmiştir. Kısa süre içerisinde gelişmeler hakkında sizinle iletişime geçilecek.