Gigafiber & 12 Aylık Peşin Ödeme Kapmanyası

Merhaba şuan yerleşik operatör altyapısı üzerinden FTTH fiber internet hizmeti kullanmaktayım. Aktif olarak TurkNet de 12 aylık peşin ödeme kampanyam var şuan mahallemde GigaFiber aktif oldu. Gigafibere geçsem 12 aylık peşin kapmanyam iptal olurmu ve ekstra ödeme çıkarmı?

Selamlar @Elfactre, GigaFiber altyapısı farklı olduğu için paket değişikliği yapılamıyor. Bu sebeple yeni abonelik üzerinden işlem başlatılacak. Sabit fiyat kampanyası iptal olacak ve kalan haklarınız size iade edilecek. Dilerseniz online işlem merkezi üzerinden kampanyaya tekrar katılabilirsiniz.

Merhaba ancak benim gibi olup online merkez üzerinden iptal olmadan değişim olan birkaç konu gördüm iptal illa zorundamı? Çünkü 12 ayligi iptal et iade bekle tekrardan basvuru vs

Destek kaydı oluşturursanız ekipler kapsamlı bilgi aktarabilir.

Pekala sağolun konu yinede açık kalsın deneyimleyen varsa böyle bir süreç yazarsa memnun olurum

@alperenatici acaba destek kaydını sizmi oluşturdunuz? Bayramdayım ve yoğun bir misafirlik süreci var. Sürekli aranıyorum, müsaitlik bulamıyorum online üzerinden mesajlaşarak iletişime geçebilsem daha iyi olacak. Bir destek kaydı var yazıyorum ancak bakan yada geri dönüş yapan yok. Aranmak istemiyorum online üzerinden gidemezmiyiz?

Tekrar selamlar @Elfactre, bölgenize TurkNet GigaFiber ulaştığını görüntülüyorum. Ekipler bu sebeple tarafınıza ulaşmaya çalışıyor. Kayıt üzerinden de en kısa sürede dönüş yapılır.

Pekala sağolun aktif bir destek kaydı var ancak yaklaşık 7 gündür dönüş yapılmadı teşekkürler yinede

Süreçler yoğunluk nedeniyle uzayabilir. Ekipler mümkün olan en kısa sürede işlemlerinizi gerçekleştirecek.

Merhabalar konuyu güncelliyeyim dedim. Benim gibi 12 aylık peşin ödeme kampanyasından yararlanırken GigaFiber’e geçmek isteyen olursa herhangi bir sorun olmuyor. Ben yerleşik operatör altyapısı üzerinden TurkNet Fiber hizmeti alıyordum. Binamda yaklaşık 3 aydır GigaFiber kutusu duruyordu aktifleşmesini bekliyordum ve aktifleşti. Araya bayram girmesine rağmen 2 haftadadan kısa bir süre içerisinde dönüşümüm gerçekleşti. Bazılarının dediği gibi zaten TurkNet müşterisiyim diye 2-3 ay sonrasına randevu vermediler. 12 aylık peşin ödeme fırsatim iptal olmadı, kurulum ücreti alınmadı kısacası bedevaya gigafibere geçmiş oldum:) Eğer benim gibi olup çekinen varsa gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz internet performansını anlatmıyorum bile klasik GigaFiber.:rocket::rocket::rocket:

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz​:sparkles: Keyifli kullanımlar dilerim​:orange_heart::blue_heart:

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.