GigaFiber 1000 İçin Modem

Merhaba, GigaFiber 1000 başvurusu yapacağım. TurkNet ücretsiz modem sunuyormuş. Sizce ücretsiz olarak sunulan modemlerden en kaliteli ve performanslı modem olarak hangisini tercih edeyim? Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz acaba?

GigaFiber aboneliğinde modem seçimi yapılamamaktadır ücretsiz olarak abonelik süresince ZYXEL marka modem verilmektedir.

Peki modemin modelini öğrenebilir miyim?

Tam model ismi Zyxel VMG3625-T50b modem hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

1 Beğeni

teşekkür ederim. aynı şartlar Özgür İletişim Fiber 100 paketinde de geçerli değil mi? Bir arkadaşım başvuru yapıyor da TurkNet 'e orada çıkıyormuş modem seçenekleri. Baya bir modem listesi var. Onları atıp hangisini seçeyim diye sordu ben de foruma yazayım dedim. Bu listedekileri ücret karşılığında mı alıyoruz?


Özgür İletişim Fiber aboneliğinde Türk Telekom tarafından abonelik süresince modem verilmektedir. Online İşlemler Merkezi üzerinde gözüken sayfada sisteme modeminizi eklemektesiniz, oradan seçilen modemler verilmemektedir.

1 Beğeni

baya yanlış anlaşılma olmuş haahha.

Peki önerebileceğiniz modem var mıdır?

Olabilir böyle şeyler :sweat_smile: GigaFiber aboneliği için mi VAE fiber için mi öneri istiyorsunuz?

sanırım o verilen ücretsiz modemi kullanıcak. Konuştum, söylediklerinizi aktardım. modem özelliklerine bakınca yeterli olduğunu söyledi. teşekkür ederim ilginiz için

1 Beğeni

Rica ederim, sormak istediğiniz başka bir konu olursa biz her zaman buradayız :hugs:

1 Beğeni