Gıgabıt destekli router önerisi

Evimde halihazırda gigafiber mevcut evin arka bölümüne internet ulaşmıyor hem wifi dağıtımı hemde kablolu kullanım için güzel uygun fiyatlı router önerisi olan var mı ?

EDİT

Bu işimi görür mü bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

1 Beğeni

Merhaba

Gigabit için bunları önere bilirim : TP link C80 , Tp link AX10 ,
Keenetic Speedster ( mesh sistem olarak yapılabiliyor sanırım keenetic bu modeli.)

Mesh sistem iyi giderdi siz bilirsiniz. Modemler aralarında wifi geçişi kopmadan aktarma özelliği yapıyor. Zyxel vmg3625-t50b mesh özelliği vardı diye okumuştum.

1 Beğeni

Bunlar bana pahalı geldi ben 300 maksimum 400 TL civarında birşeyler düşünüyorum. Zaten çok yoğun kullanılmayacak.

Gigabit kablolu olarak geçirecekseniz Cat5 e yada Cat 6 kablo çekmeniz gerekiyor tam hız almak için, gösterdiğiniz router kullanılır wifi elle değiştirmek gerekir. Sadece bilgi veriyorum size kalmış birşey şimdiden hayırlı olsun. :pray:

Cat 6 kablom çekili şuanda bu router işimi görecekse el ile değiştirim sorun olmaz benim için :joy::joy: param cebimde kalsın

1 Beğeni

Wifi 6 özelliği kullanmak için kullandığınız cihazlarda wifi 6 özelliği olması gerekiyor, diğer cihazlar wifi 2.4 veya 5 g kullanacak ax özelliğini kullanamayacaksın buda boşa para ama ucuz diğer routerlere göre gigapit router birazda maliyeti yüksek oluyor huawei işini görecektir.

Anladım teşekkürler şimdi benim telefon vs wifi 5 destekli bu modeme bağlanırken sıkıntı yaşamam dimi sadece wifi 6 özelliğini kullanamam

1 Beğeni

Telefonla wifi 5 olarak bağlana bilirsin ama wifi menzili ne kadar uzun olduğunu bilemeyiz bu birazda şans işi, o yüzden pahalı olabiliyor bazı cihazlar.

2 odayı kapsasa yeter bana muhtemelen 2.4 de 2 oda kapsar diye düşünüyorum çok teşekkür ederim bilgilendirme için iyi geceler.

1 Beğeni

TurkNet 'i tercih ettiğiniz için teşekkürler. İyi kullanımlar dilerim. :pray:

2 Beğeni

AX3 tavsiye etmiyorum aynı para ax1800 xioami bakın. Çekim kapasitesi olarak zayıf .Ben Satın aldım ve kenarda duruyor, yerine xioami ax1800 aldım.

1 Beğeni