Gezgin İnternet Olayına Kesin Bir Bilgi İstiyorum

Bugün itibariyle gezgin internet kapsamında ikinci adresime başvurum tamamlandı. Twitter desteği bana aynı anda iki hattın da çalışabileceğini, fakat sayfada ise sadece tek bir hattın aktif kalabileceğini görüyorum. Fakat iki hat da aktif, ben iki hattın da aktif kalmasını istiyorum ama aşırı derecede kafam karıştı. Eğer sadece tek bir hat aktif kalıyorsa ne anlamı var bu gezgin İnternetin?

Gelen mailde bütün bilgiler yer alıyor. Yalnızca 1 adreste hizmet aktif kalıyor. Uygulamadaki amaç yazlıklara yeni abonelik almak yerine tek aboneliği tatildeyken yazlıkta, geri dönünce evde kullanabilme.

Bunun cevabı da mailde yazıyor. Kontrol sizin elinizde. OİM üzerinden istediğiniz zaman iptal edersiniz.

TurkNet Twitter desteğinin yanlış yönlendirmesiyle bir çukura atladık yani. Bana iki hattın da aktif kalabileceğini söylediler.

:thinking: öyle bişey olsa. Köye internet çektirip kullanırım. Kışın köydekini kapatırım. Bir şey aklıma geldi. 2. Hattı köye adres yapıp daha sonra yazlığa adres versek :thinking::thinking:

Ya hocam öyle garip bir sistem ki hiç bir birimin bu sistemden adam akıllı bilgisi yok. Twitter desteğe soruyorum çift hat aktif kalabilir problem olmaz diyor, e posta sadece tek hat aktif kalabilir diyor. Yahu tek hat aktif kalacaksa ne anladım bu işten?

1 Beğeni

Diğer yerde hat çekmemişlerse. Kurulum ücreti alıyor mu o yazmıyor

Bu sisteme özendirmek istiyorsanız öncelikle kafa karışıklıklarını giderin rica ederim. Hadi 35 liraya tek hat aktif kalıyor, 50 yaparsan çift hat aktif kalır de mesela. En azından anlayalım işi. Ben şu anda neyle karşı karşıya kaldığımı bilmiyorum.

Harika o zaman, mükemmel gezgin internet :ok_hand::ok_hand:

1 Beğeni

Ya kimse ikinci adresi 35-50 tl gibi fiyatlara vermez zaten neden versin. Sana kolaylık sunuluyor yazlığına gittin 2 ay durcan yeni hat almıyosun ya da nakil yapmıyosun o kadar ücreti ödeme ve uzun uzun bekleme sürelerine bulaşmıyorsun. Muhtemelen ilk adresteki portunu da kaybetmiyorsun

2 Beğeni

Ben olayın fiyatında değilim. Yaşanan çelişki konusunda bilgi almaya çalışıyorum. İsterse daha pahalı olsun ekip içi bilgi kirliliği söz konusu.

Aynı anda sadece tek bir adreste internet kullanımı yapılabilmektedir.
Yani siz normalde X yerde ikamet ediyorsunuz arada da Z yerine gidiyorsunuz.
Z yerine gittiğinizde internetinizi aktif ettiğinizde X yerdeki internetiniz siz Z yi dondurana kadar pasif duruma geçer.
Eğer yanlış anlamadıysam Z yerindeki hizmeti her aktif ettiğiniz ay 35 TL ödüyorsunuz.( Bu kısmı açıklamamışlar )
Yani sanırsam bu ayın fatura kesimine kadar 4 defa da aktif etseniz yine 35 ödersiniz. Ama fatura kesiminden sonra aktif ederseniz bir 35 daha ödersiniz. Büyük ihtimalle böyledir.

Gezgin İnternet ile İnternet Bağlantınız Hep Yanınızda! — TurkNet aradığınız tüm cevaplar burada olması gerek :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar Ben Gigafiber kullanıyorum Yazın köye Gittiğimde Dsl Hattı üzerinden Gezgin internet olayından faydalanabiliyormuyum ?

Merhabalar, faydalanabilirsiniz.

2 Beğeni

Teşekkür ederim @alperenatici

Rica ederim, keyifli kullanımlar :innocent: