Gelmeyen ücretli ekip hakkında

47704984 destek talebime istinaden maalesef ki artık forumda konu açmak zorunda kalıyorum zira 28 Ekim Perşembe günü saat 16:03’te internetimdeki arızanın kaynağını bir türlü elektrikçi ve ben dahil anlayamadığımızdan ötürü ücretli ekip talep ettim ve buna istinaden bana aynı günün akşamı saat 18 gibi ulaşan Ahmet bey ekip talebimi sözlü olarak onaylamam durumunda hemen yönlendirme sağlayacağını belirtti ve ben de onayladım tabii ki. Nitekim bu süreçten sonra da bir baktım ki üzerine 24 saatlik bir randevu oluşturma süreci gibi bir saçmalık geliyormuş ki bu nasıl bir işleyiş gerçekten hiçbir anlam veremiyorum.

Tabii ki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ekipler eksik çalışıyor olabilir nitekim dün öğleden sonra tarafıma ekip yönlendirilmesi yapılacağıyla alakalı bir telefon geldi, ne zaman yönlendirilir diye sorduğumda ise aldığım cevap “en kısa süre içerisinde.” oldu. Dün öğleden sonradan beri maalesef ki hâlen tarafıma hiç kimse ulaşmış değil ve ben hâlâ ekibin beni aramasını bekliyorum, bakalım ne zaman gelecekler çok ama çok merak ediyorum :slight_smile: Bu yaşadığım olumsuz süreci aslında bekliyordum diyebilirim zira TurkNet’in arıza konusundaki yaklaşımı cidden çok kağnı gibi bunu birçok forum konularında görüyordum ancak birinci elden deneyimlemek gerçekten ayrı üzüyor diyebilirim çok net bir şekilde.

İlgili destek numarası: 47704984

Süreç sonlandı, ben kendim bir şekilde hallettim.

Selam, bir kaç gün daha randevuyu bekleyelim uzatırlar veya ertelerlerse yani süreç uzarsa benimle veya diğer mod. arkadaşlar ile abone numaranı paylaşabilirsin. Önümüz de 2 gün geçmiş ki biliyorsun; dün Cumhuriyeti’mizin 98.yılını kutladık bu sebeple de aksama olabilir.