Geforce NOW paket kaybı


Öncelikle herkese merhaba, Geforce NOW ağ testi üzerinde yaşadığım yüksek paket kaybı ve bant sorununun Geforce NOW kaynaklı olduğu düşünmüştüm fakat bugün fark ettim ki yaptığım test sonuçları TurkNet kaynaklı olduğunu gösteriyor bunu nasıl çözerim?

Merhaba modem hat değerlerini ve geforce ping tracert değerlerini paylaşırmısınız size net bir çözüm yolu gösterebilmek için.

Merhaba sorun server problemi değil sizin sorununuz internetinizden kaynaklı hat zayıflamanız fazla snr değeriniz sınırın altında ve bunlara bağlı olarak paket hatası alıyorsunuz hatalarınız 1 milyonu bulmuş 2 günde isterseniz TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden arıza kaydı açıp kontrolünü sağlasınlar muhtemelen iç tehsisat veya port sorunu yaşıyorsunuz.

TurkNet Online İşlem Merkezi tam olarak nedir kusura bakmayın bilmediğim bir kavramda.

TurkNet Online işlem merkezi kısaca OİM :blush:

Çok teşekkür ederim, galiba sorun ankastre kutum ile ilgili çünkü kendisi çok eski ve geçen gün üst komşum internet ile ilgili bir sorun yaşamıştı ardından Türk telekom ekibi gelip kabloların çok eski olduğunu yenilenmesi gerektiği ve kabloların çok zorlandığını belirtmişti.

1 Beğeni

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.