GeForce Now Hız paket kaybı Sorunu!

Merhaba hızım yeterli olmasına rağmen GFN ölçümlerinde istikrarsız bir bağlantı sorunu oluyor . Biraz araştırma yaptığımda Uzunca bir süredir Türknetden kaynaklandığının ve hala daha düzeltilmediğinin farkına vardım. Bilgisayarımız iyi değil, İnternetimiz iyi, madem ki GFN gibi bir hizmet var satın alıp kullanalım diyoruz ama karşılaştığımız soruna bak. Yetkililer lütfen bilgilendirsinler lütfen aksi taktirde aboneliğimi sonlandırmayı düşünüyorum.

Ping değeriniz çok iyi.

İnternet hızınız kaç normalde?

Paket kaybı modem kaynaklı olabilir. Modeminizin modeli nedir?

Speed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Information üzerinden test ettiğinizde bufferbloat skorunuz kötüyse modem tarafında ayar yapılması gerekiyor. Modeminizin yazılımını güncellemekle başlayın.

“Modem modeli + QoS ayarı” şeklinde Google’dan arama yaparak bufferbloat iyileştirmesi yapabilir ve paket kaybınızı düşürebilirsiniz.

Şahsen bende ping değerinden muzdaribim. Türk.net trafiği İstanbul üzerinden dolaştırdığı için Ankara sunucusuna daha yüksek ping veriyor.

1 Beğeni

Merhaba internet hızım Aşşağıdaki gibi

Attığınız sitediki ölçümlerde ise A+ değerlerini görüyorum.

Merhabalar, bu konu için bize Online İşlemler - TurkNet üzerinden destek kaydı oluşturdunuz mu? Eğer konu hakkında bir destek kaydınız varsa bana özel mesaj üzerinden kaydınızın numarasını iletin. Yoksa hızlıca bir kayıt açın ve takibini yaparak size yardımcı olmaya, detaylı bilgi vermeye çalışalım. Sizden haber bekliyorum.

1 Beğeni

Teşekkürler destek kaydım yoktu hemen oluşturdum. Size özelden kayıt no attım.

Bilgilendirme; Türk net tarafından arandım. Sorunun Türk net tarafından olmadığının ya benden yada GFN den kaynakladığını söylediler. Yapılan testlerde benden yana herhangi bir problem olmadığını ilettim. Arayan kişi önceden böyle bir sorunla kendisinin’de karşılaştığını ama daha sonra kendi kendine düzeldiğini söyledi. Bende GFN ekibine mail atarak sorunu anlattım geri dönüş yapmalarını bekliyorum.

2 Beğeni