Geçişim VDSL üzerinden mi olacak?

Merhabalar, bulunduğum binada boş port yok. Bunun için TurkNet’e geçmeden önce. ADSL hizmetimi VDSL olarak değiştirdim, şuan VDSL kullanıyorum. Geçiş işlemlerini bir kaç saat önce başlattım. TurkNet’e geçtiğimde VDSL olarak mı hizmet almaya başlayacağım? Eğer ki geçtikten sonra ADSL hizmeti sağlanacaksa tekrar VDSL geçmem çok ama çok zor olur diye düşünüyorum. Bu arada ilk konum ayrıca bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir forumun olması beni sevindirdi.

xdsl

Merhaba şu an ki hizmetin vdsl ise TurkNet’e geçiş yaparken de vdsl olarak geçiş yapabilirsin port kaybı olacağını zannetmiyorum. Hoşgeldin :slight_smile:

1 Beğeni

İşte bu! Teşekkür ederim. Sanırım TurkNet’e geçince biraz daha fazla hız alacağım. Bizim binaya VDSL yeni geldi sayılır. Sadece ADSL vardı ve 8 MBPS hız destekliyordu. Senelerce 8 MBPS DOWN 0.5 MBPS UP ile neler yaşadığımı kimsecikler bilmez. Şimdi bazı dosyaları indirirken sanki zamanda ileri gidiyormuşum gibi geliyor.

ADSL kullanmadım ve kullananlara da Allah sabır versin diyorum. Umarım herkes bir an önce yüksek hızlar alır :innocent:

Kimse bilmez! Bu dünyanın kahrını ADSL kullanmak zorunda olanlar çekiyor. Ben bir indirme başlatayım da kahvemi alıp şu inen dosyanın hızını keyifle seyredeyim. :coffee::coffee: