Gece internet kopuyor 1 sn oyundan atıyor

merhabalar uzun zamandır yasadıgım problem gece saatlerinde internetim cogunlukla 1 sn sonra gelıyor onlıne oyun oynuyorum ve can sıkıcı durum haline geldi müşteri hizmetleri yetklisi hat değlerini sabite çekti ama onlarda kopma sorunu yok denılıyor ben bu sorunu nasıl çözebilirim tesekkur ederim .

Selamlar @krkr111, hizmetinizin 4 günü aşkın süredir aktif durumda olduğunu ve kopma yaşanmadığını görüyorum.

hat değerleri normal olabilir ama sürekli bu sorunu yasıyorum belki loglara yansımıyo olabilir

Oyun kaynaklı bir sorun yaşanıyor olabilir mi? Kopma durumları geç de olsa sisteme mutlaka yansır. Dilerseniz aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz;

• Modem firmware güncellemesini kontrol etmek
  • Driver güncellemelerini kontrol etmek
  • Mesafe bazlı kopmaları engellemek adına 2.4ghz ya da kablolu bağlantı sağlamak
  • Modemi resetleyip tekrar kurulum yapmak

modem arayüzüm bu güncel olup olmadıgını nerden öğrenebilirim gece saat 3 gibi oyundan atıyor sürekli gündüz sıkıntı yok

Tüm online oyunlarda mı aynı sorunu yaşıyorsunuz? Belirttiğim gibi oyun sunucusu kaynaklı sorun yaşanıyor olabilir. Tüm oyunlarda ve cihazlarda aynı sorun yaşanıyorsa belirttiğim adımları uyguladıktan sonra oyun sunucusu için tracert testi uygulayıp destek kaydı içerisinden paylaşabilirsiniz. Modem konusunda @moderators + @tnetwork bilgi verecektir.

Merhaba, Bu modeldeki cihazlar türk telekoma bağlı oluyor, otomatik güncelleme alıyor. Ne yazık ki cihaz kısıtlı olduğu için yazılım ve cihaza müdahale edemiyorsun.

otomatik güncelleme alıyor evet bazı arastırmalarımın sonucunda root yetkisi elde edebiliyoruz bu modellerde sorunu nasıl çözebilirim

Root yetkisi verdiğinizde bile yazılımı çıkarmadıkları için yükleyemiyorsun.