Gaziosmanpaşa cigafiber kutusu

Merhabalar kolay gelsin, 15 gün önce sokaktaki bütün binalara kutular yerleştirildi.
Kabloları halen açıkta bağlanmamış durumda. Aktive edilmesi için ne yapılmalı veyahut ne zaman aktive olur nasıl öğrenebilirim?

Yer: Gaziosmanpaşa / Karlıtepe mah. 23 Nisan sk.

Selamlar @Acar_umit, bu çok güzel bir haber. Süreçle ilgili ortalama bir süre vermemiz yanıltıcı olabilir. Ekipler en kısa sürede aktivasyonu tamamlayacaktır. Deneyimlerinizi forumda paylaşmanız dileğiyle :rocket:

Sokak kutularını bekliyorum bende. Onlar bağlandıktan sonra bina içi kurulum tamamlanır bizde gigafibere kavuşuruz.



Biri 831sokak diğeri 830/2 de bunasil iş anlamadım yakında çok arıza çıkar çok

Bende Gaziosmanpaşadayım bugün kabloları kutuya bağladılar sizdede bağladılar mı?

hocam gerçekten şaşırıyorum bu görüntüler o kadar çokki TurkNet yöneticileri bu görüntüleri görmüyorlarmı saha ekipleri bitirip gidelim kafasında çalışıyorlar yaptıkları işe hiç özen göstermiyorlar yaptıkları iş bu kadar hassas bir iş olmasına rağmen, arıza kaydı açtığımızdada ekiplerimiz yoğun şu gün yönlendiricez cevabını verip günlerce bekletiyorlar. baştan böyle bir düzen kurarsanız bu arızalar bitmez benden söylemesi

@Diore hangi mahalle sokaktasın

@alperenatici Bu rezillik nedir kutular yerde geziyor bu iş böyle giderse Kazım Karabekir Mahallesi Hiçbir zaman bitmez altyapı ekibiniz kutuları kafalarına göre bırakıp gidiyor bir de bunların montajını yapacağım diye uğraşacaklar Ondan sonra süre uzayacak

Selamlar @Nusret , @Exclusive.gamer, kutular bilinçli olarak kontrol için indiriliyor. Tekrardan montajı gerçekleştirildi. Lütfen konu sahibinin izni dışında konu dışı mesajlar iletmeyelim. Keyifli forumlar :raising_hand_man:

2 Beğeni