Forum güvenli mi

Biliyorsunuz kendileri TurkNet ile ilgili anlaşmalı olduğunu paket yükseltmek gibi saçmalıklarla dolandırmya çalısıyorlar.Konuyu takip ettigimde bir cok kullanıcın haftalar öncesinden digitürk adıyla bu sorunu yasadıgını gördüm ve ben forum.turk.net üzerinden bir hesap oluşturduğum zaman bir kaç gün geçmeden beni de aradılar Bu forum üzerinde bir güvenlik zafiyeti olabileceğini düsnüyorum bir sekilde kayıtlı kullanici bilgilerini çalıyor olabilirler.belki de rastlantıdır Sizlerle Paylaşmak istedim. Çünkü forum kayıt yaparken müsteri no gibi bir sey gereksinimi duyuyordu.

Abonelik yaptırdıktan sonra oluyor bu olay. Ben abonelik yaptırdıktan sonra kurulum ekibi tarafından ayrıca uyarıldım böyle bir duruma karşı, arandıktan 1 hafta sonra forumu buldum. Forumdan olduğunu düşünmüyorum ki foruma telefon numaramı kaydettirmedim.

2 Beğeni

Forumda benim telefon numaram kayıtlı değilken ulaştılar bana da. Forumdan olduğunu sanmıyorum

1 Beğeni

Merhaba

Burası resmi TurkNet forum sayfasıdır çalışanlar ve en üst yetkiler burayı görüyorlar. Forumda sizlere yardımcı oluyoruz hiç bir şekilde sizlerin bilgilerinizi vermiyoruz. Telefonla sizi arayanları itibar etmeyiniz bu konuda TurkNet yasal olarak işlemleri sürdürüyor.

3 Beğeni

Forum üzerinde sadece müşteri numaranız kayıtlı onu da eğer siz ekler iseniz görebiliriz. GSM numaranız ve adres bilgilerinizi TurkNet Forum üzerinden moderatör ve yöneticiler göremez.

Müşteri numaramı nereden ekleyebilirim? Bulamadım profilde :innocent:

Özelden size yardımcı olayım arzu ederseniz.

1 Beğeni

Merhabalar, TurkNetForum sayfası ve tüm bilgileri TurkNet tarafında saklı olup asla üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır.

1 Beğeni

Olur bekliyorum mesajınızı :innocent:

1 Beğeni