Forum Güncellemeleri - 2

Selamlar,

Geçmişte benzeri bir konuyla forum güncellemelerini sizinle paylaşmıştım. Aşağıdaki yeniliklere göz atmadan önce geçmiş güncellemeyi görmek isteyebilirsiniz: https://forum.turk.net/t/forum-guncellemeleri-duyurusu-1/


16.11.2022 - Forum Güncellemeleri: 2


Tema Değiştirme Opsiyonu Hızlı Erişim Menüsüne Eklendi - (Detayları Görmek İçin Dokun)
  • Tema Değiştirme Opsiyonu Hızlı Erişim Menüsüne Eklendi. Üyelerimizin tema değiştirme işleminde zorluk yaşamaması adına tema değiştirme opsiyonu hızlı erişim menüsüne eklendi. Bu menüden kolayca değişiklik yapabilirsiniz. “*” işareti kullandığınız temayı ifade eder.


3 Yeni Tema Eklendi - (Detayları Görmek İçin Dokun)
  • 3 Yeni Tema Eklendi. TurkNet Ferahlığı, TurkNet Mor 1 ve TurkNet Mor 2 olmak üzere 3 yeni tema eklendi. (TurkNet Ferahlığı favorim, senin favorin ne? :crazy_face:)

image


Çok Amaçlı Arama Butonu - (Detayları Görmek İçin Dokun)
  • Çok amaçlı arama butonu. Forum sayfasının üst kısmına, tüm temalarda geçerli olacak şekilde çok amaçlı arama butonu eklendi. Bu sayede yeni bir konu açmadan önce aradığınızı kolayca bulabileceksiniz. (Sevdiğinizi aramayın. Ben aradım bulamadım… :smiling_face_with_tear:)


Üst Sayfaya GigaFiber ve Kurallar Menüsü Eklendi - (Detayları Görmek İçin Dokun)
  • Üst sayfaya GigaFiber ve Kurallar menüsü eklendi. Forumumuzun en temel konularından olan GigaFiber başlığı, menü üzerine sabitlendi. Bu sayede GigaFiber süreçlerini takip etmeniz kolaylaşacak. Yeni üyelerimiz için kolay bulunması adına Kurallar başlığını da menüye sabitledik. (Unutursanız, fısıldayacak :face_in_clouds:)


Alt Sayfa Eklendi - (Detayları Görmek İçin Dokun)
  • Alt sayfa eklendi. Öyle bir alt sayfa ekledik ki, aradığınızı bulamamanız imkansız. (Az önce bahsettiğim şey hariç…) Alt sayfa, yalnızca bir konu içerisine girdiğinizde görünür. Böylece kendinizi gerçekten bir forumda gibi hissetmeye devam edebileceksiniz.


Gif Özelliği Eklendi - (Detayları Görmek İçin Dokun)
  • Gif özelliği eklendi. Bence buna ihtiyacımız vardı. Giphy altyapısı ile birlikte forumumuzda gif kullanabilirsiniz. Lütfen bunu yaparken müstehcen, belirli bir kesimi rahatsız edebilecek, siyasi ve şiddet içerikli gifleri kullanmamaya özen gösterelim. Forum kurallarının gifleri de kapsadığını eklemeliyim.

Valentines Day Love GIF by Dave Gamez


Güncellemeler mobil ve tüm temalar için geçerlidir.
Geribildirim için özel mesaj üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz

:heart_hands:

2 Beğeni

TurkNet ferahlığı favoriniz ama koyu tema kullanıyorsunuz :smiley:

Şaka bir yana ben de koyu tema kullanıyorum en iyisi o bence

1 Beğeni

Selam, ekran görüntülerini aldığımda TurkNet Ferahlığını henüz seçilebilir yapmamıştım. Bu sebeple bazı ekran görüntüleri koyu temada kalmış. Yeni temaları beğendiniz mi? :partying_face:

1 Beğeni

TurkNet turuncusu niye yok :frowning: Arka planı turuncu olacak ama, yazı kısmı değil

1 Beğeni

Turuncuya da bakalım

GIF by Hayden Davis

Ellerinize sağlık güzel gelişmeler :+1:t2:
Ryan Gosling Clap GIF

1 Beğeni

Teşekkürler
Thank U Reaction GIF by Mauro Gatti

1 Beğeni

iyi ki koyu tema eklemişsiniz :slight_smile: