Hız konusunun dışında da teknolojinin birçok alanına yatırım yaparak hizmet kalitemizi yükseltmeye devam ediyoruz. Bilgi Teknolojileri Kurumu’na göre TurkNet’liler tüm Türkiye geneline oranla %38 daha fazla veri kullanımı gerçekleştiriyor
İlklerin operatörü olma gururunu taşıyoruz. 2016’da taahhüdün kaldırılması, 2017 yılında adil kullanım kotasının kaldırılması ve 2018 yılında upload hız limitinin kaldırılması gibi sektöre öncülük edecek yenilikçi adımlar attık.
Bu bağlamda hizmet kalitemizi korumak, alışık olduğunuz yüksek hızları sunmaya devam edebilmek ve özgür internet deneyimini geliştirebilmek adına fiyat güncellemesi yapmak durumunda kaldık.
Bu güncellemeyi minimum düzeyde tuttuk ve süreci sizler için avantajlı hale getirebilmek adına maksimum hassasiyet gösterdik.
Soru: Yeni abonelik başlatmıştım, etkilenecek miyim? Cevap: Yeni aboneler 3 fatura dönemi boyunca fiyat güncellemesinden etkilenmez. Bu süre zarfı sonunda fiyat güncellemelerinden etkilenmemen adına Sabit Fiyat kampanyasına katılabilirsin: İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
Soru: Sabit Fiyat kampanyasından yararlanıyorum, zamdan etkilenecek miyim? Cevap: Daha önceden fiyatını sabitlediğin için seni etkilemez. Zaten bu yüzden fiyatını sabitlemiştin Sabitlediğin fiyatı peşin ödediğin için abonelik başlangıcı tarihinden itibaren 12 ay boyunca kafan rahat
Soru: Ücret değişikliği hakkında bilgi alacak mıyım? Cevap: TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden kayıtlı olduğun telefon ya da mail’ine sms ve mailing olarak bilgilendirmeler gelecektir. Ek olarak web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızı takip edersen tüm gelişmelerden haberdar olacağına eminiz
Soru: Sabit Fiyat kampanyasından nasıl faydalanabilirim? Cevap: Online İşlemler Merkezi’ne giriş yaparak bu avantajdan yararlanabilir ya da mobil uygulamamız üzerinden sabit fiyat fırsatına katılabilirsiniz.
Soru: Telefon gibi ek hizmetlerim var. Sabit Fiyat kampanyası tutarı nasıl olacak? Cevap: Tüm hizmetlerin tutarı dahil edilerek size uygun Sabit Fiyat kampanyası teklifi iletilecek.
Soru: Kampanyaya katıldıktan sonra iptal edebilir miyim? Cevap: 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı’nda dilediğiniz zaman abonelik iptali yapabilir ve kullanmadığınız ayların ücretini kesinti olmadan geri alabilirsiniz.
Soru: Ödememiş faturam var. Sabit Fiyat kampanyasından yararlanabilir miyim? Cevap: Hayır
Soru: "Arkadaşını Getir” ile birleştirilebilir mi? Cevap: Bu kampanya ile Arkadaşını Getir kampanyası birleştirilemez. Bu kampanyadan yararlanılması halinde Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında kazanılan indirim ve diğer kazanımlar sona erer.
Ses Hizmeti: 75 TL (yalnızca ses hizmeti var ise 100 TL)
Konu başlığı altında görüşlerinizi iletirken forum kurallarına dikkat etmenizi rica ederiz.
Fiyat Güncellemesi ile alakalı mesajlar bu konu altında toplanacak olup, oluşturulmaya çalışılan yeni konular ve mesajlar otomatik olarak reddedilecektir.
Selamlar @serhatsevici, mevcut şartlarda bu güncellemeyi yapmak durumunda kaldık. Mevcut abonelerimize özel; 31 Temmuz’a kadar peşin ödemede 12 ay sabit fiyat avantajımızı sabitledik. 31 Temmuz 2024’e kadar 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile aylık 399,90 TL’den internet hizmetinizin ücretini peşin ödeyerek 12 ay boyunca sabitleyebilirsiniz. https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati
2023 yılında 3 kere zam yap yılın ortasında yine zam yap 500 tl çok iyi para 1000 mbps dışardan güzel gözüküyor ama ama pratiğe gelince 1000 hızın çokta gerekli olmadığı desteklyen servisin en fazla 300-400 ü desteklediği gözükmekte türknetin yaptığı atıptır rezilliktir.İptal edeceğim artık kendi altyapasını kullanan kişiler ne hakla zam yapabilirsin
Selamlar @R-Kartal, öncelikle GigaFiber altyapısı üzerinden minimum 650 mbps hız sunuyoruz. Bu hızlar iç tesisattaki kablolamaya ve bölgedeki yoğunluğa bağlı olarak değişiyor. GigaFiber ayrıcalığı ile 100 GB’lik dosyayı 13 dakikada gönderebilir, 120 GB’lik bir oyunu 16 dakikada indirebilir, 75 GB boyutundaki 4k filmi 10 dakikada indirebilir ve 50 GB boyutundaki videoyu 6 dakikada yükleyebilirsiniz. Diğer tüm avantajlarımız için Dünya Kalitesinde İnternet Deneyimi — TurkNet bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. 31 Temmuz’a kadar 12 Ay Sabit Fiyat kampanyası kapsamından yararlanarak 399,90 TL’den hizmet fiyatınızı 12 ay boyunca sabitleyebilirsiniz.
Hocam gigafiber için mi 500 tl çok diyosunuz? TT nin paketlerine bakın bakalım ne kadardan başlıyor.Dsl hizmeti alanları anlarımda gigafiber alıpda 500 lira çok demek ne bileyim bu ekonomide 2 pizza parası
Gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı. 1 senede 3-4 defa zam yapmak nasıl bir mentalitedir bilmiyorum. Her ay ne ödeyeceğim diye artık kontrol delisi yaptı beni TurkNet.
500₺ 100mbps internete veriyorum ya. Gidip Turk Telekom’a geçeceğim. Sözleşme yok diye her ay fırsatçı gibi zam üstüne zam yapmanız komik.
Madem kurtarmıyor, sürekli zam gerekiyor o zaman yapmayın kardeşim. Yada 2 ay 3 ay önceden haber verin hattımızı iptal edelim. Gelmiş 2 hafta sonra zamlı ödeyeceksin haberin olsun diyorsunuz.
Bundan önceki 2 zam sms’i de gelmedi zaten. Onları da kart ekstremden fark ettim. Rezil bir hal aldı gerçekten, yazık ki ne yazık.
Açıkçası zam olması hoşuma gitmemekle birlikte TurkNet’i haklı buluyorum.
VAE’deki müşterileri çoğunlukta. Haliyle TurkTelekom’dan gelen zamları yansıtmak durumunda kalıyor. Ben de VAE kapsamındayım. Diğer operatörler her ne kadar 12 tahaahütlü sabit fiyat deseler de 6 ay kala başlıyorlar aramaya. Sundukları mevcut fiyat kurtarmadığı için telefon sapığı gibi olmadık zamanlarda arıyorlar.
Ben şu halinden memnunum. 12 aylık peşin ödeme son derece iyi. Her çıktığında kullanmaya gayret ediyorum.
Rekabeti artırmak için popüler olmayan firmalara büyümelerini tesvik etmek için btk ayrı bir şeyler yapıyor fiyat politikası farklı oluyor galiba hocam.Onlar galiba daha düşük para ile aynı bantgenişliğini kiralıyolar toplu @Usta
Bu kadar zam yapıyorsunuz tamam güzel bari tüketicinin yanında durun da altyapı sahibi firmaya yüklenin. Yıl olmuş 2024 kaç yıllık altyapılar üzerinden 50 60 mbps altyapıya şükür ettirmeye çalışıyorlar. Bu fiyatlara da bu hızlarda internet almanın pek bir mantığı yok.
TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri sayfasına yıl yıl yapılan zamların fiyatlarını içeren bir tablo yayınlanabilir mi ? Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Birileri her ay zam yapılıyor diyor, birileri 4-5 kere zam yapılıyor diyor. Bu doğrultuda bir grafik hazırlanabilir mi bu sayfaya ?
ChatGPT’ye sordum. Yılda 2 kere zam yapıldığı bilgisini verdi.
TurkNet, 2023 ve 2024 yıllarında abonelik fiyatlarına çeşitli zamlar yapmıştır:
2023 Yılı Zamları
Ocak 2023: TurkNet, yeni yıla girerken abonelik fiyatlarını %50 oranında artırdı. GigaFiber için aylık ücret 139.90 TL’den 229.90 TL’ye, Türk Telekom altyapısını kullanan hizmetlerin fiyatı ise 169.90 TL’den 249.90 TL’ye yükseldi.
Ağustos 2023: TurkNet, abonelik ücretlerine %20 oranında bir zam daha yaptı. Bu zamla birlikte Fiber (100 Mbps) ve GigaFiber (1000 Mbps) internet hizmetleri 249.90 TL’den 299.90 TL’ye çıktı.
2024 Yılı Zamları
Ocak 2024: Yeni yılın başında TurkNet, abonelik ücretlerini %65 oranında artırdı. Bu zamla birlikte bazı kullanıcılar için aylık ücretler 400 TL’ye kadar çıktı. Örneğin, altyapısının izin verdiği 67 Mbps hızı, Millenicom gibi alternatif sağlayıcıların 230 TL’ye sunduğu fiyatların oldukça üstünde, 400 TL’ye çıkardı.
Neden zamlı ödüyorsunuz ki? 299TL’lik sabit fiyat kampanyası uzun süredir devam ediyordu doğru hatırlıyorsam. 399TL’lik 12 aylık kampanya ise yeni dönemde hala devam ediyor. Neden ısrarla 499TL ödeyesin ?
Ben halihazırda geçen Aralık ayında aldığım 1 yıllık peşin ödememi kullanıyorum. En son ödediğim rakama göre 2 katına çıkmış durumda fiyat. Önümüzdeki Aralık’ta benim peşin ödemem bittiğinde ve tekrar peşin ödeme yapmak istediğimde şuanki 400tl fiyatından yapıp yapamayacağım da kesin değil, yine zam yapma ihtimaliniz yüksek. Benim peşin ödememin süresi halihazırda bitmemişken şimdi bir kere daha 1 yıllık peşin ödeme satın alıp, halihazırda kalan hakkımın sonuna eklenecek şekilde uzatarak devam etme şansım var mı? Yoksa Aralık ayında bitince hangi fiyattan verirseniz mi?