Fiyat Güncellemesi ve Kampanyalar Hakkında - 19 Ocak

Selamlar değerli TurkNet Forum kullanıcıları,

TurkNet olarak Ookla Speedtest’ten BTK verilerine kadar her alanda öne çıkıyoruz. Dizi-film izleme keyfi, oyunseverler için düşük ping performansı, 5 yıldızlı müşteri hizmetleri ve daha birçok kaliteden ödün vermemek adına yatırımlarımıza devam ediyoruz. Özgür ve kaliteli internetin herkesin hakkı olduğunu biliyoruz.

"Dünya Kalitesinde İnternet Deneyimi’’ sunmaya devam etmek ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık.


19 Ocak 2024 tarihi itibarıyla tüm altyapılarda yeni abonelik ücreti 399,90 TL olarak güncellendi.


TurkNet’in sunduğu hizmetler, alışılmışın çok ötesinde. Bu nedenle, sizden taahhüt istemiyoruz, biz size iyi internetin taahhüdünü veriyoruz. Taahhütsüz interneti yüksek kalitede sizlere ulaştırmak ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek için bu güncellemeyi miminum seviyede tuttuk. TurkNet ile dünya kalitesinde internet deneyimiyle nelere sahip olduğunuzu linkten öğrenebilirsiniz. Dünya Kalitesinde İnternet Deneyimi — TurkNet


31 Ocak 2024’e kadar mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla, 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile aylık ₺299,90 ’dan internet hizmetinizin ücretini peşin ödeyerek 12 ay boyunca sabitleyebilirsiniz!

  • Tek çekim ya da bankanız tarafından sunulan 6 aya varan taksit imkanı

  • Dilediğinizde iptal etme özgürlüğü ve kalan tutarın iadesi

Üstelik mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla peşin ödemede 12 ay sabit fiyat kampanyamızı 31 Ocak’a kadar uzatma kararı aldık. Sabit fiyat avantajımıza göz atmak için: İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet


Sıkça Sorulan Sorular:

  • Soru: Sabit Fiyat kampanyasından nasıl faydalanabilirim?
    Cevap: Online İşlemler Merkezi’ne giriş yaparak bu avantajdan yararlanabilir ya da mobil uygulamamız üzerinden sabit fiyat fırsatına katılabilirsiniz.

  • Soru: Telefon gibi ek hizmetlerim var. Sabit Fiyat kampanyası tutarı nasıl olacak?
    Cevap: Tüm hizmetlerin tutarı dahil edilerek size uygun Sabit Fiyat kampanyası teklifi iletilecek.

  • Soru: Kampanyaya katıldıktan sonra iptal edebilir miyim?
    Cevap: 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı’nda dilediğiniz zaman abonelik iptali yapabilir ve kullanmadığınız ayların ücretini kesinti olmadan geri alabilirsiniz.

  • Soru: Ödememiş faturam var. Sabit Fiyat kampanyasından yararlanabilir miyim?
    Cevap: Hayır :man_shrugging:

  • Soru: "Arkadaşını Getir” ile birleştirilebilir mi?
    Cevap: Bu kampanya ile Arkadaşını Getir kampanyası birleştirilemez. Bu kampanyadan yararlanılması halinde Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında kazanılan indirim ve diğer kazanımlar sona erer.


Ek Hizmetlerin Fiyatları:

  • Ses Hizmeti: 34,90 TL

  • Statik IP: 69,90 TL


Konu başlığı altında görüşlerinizi iletirken forum kurallarına dikkat etmenizi rica ederiz.

Fiyat Güncellemesi ile alakalı mesajlar bu konu altında toplanacak olup, oluşturulmaya çalışılan yeni konular ve mesajlar otomatik olarak reddedilecektir.

5 ay sonra 500 yıl sonu 600 mesajım burada dursun
zam yapyacağız deyip yapılan bir yerde ev sahibi kiracı satışması gibi ara zamlar olucak adım gibi eminim yıl sonunda bu mesajımı alıntılarsınız

2 Beğeni

Fiyat sabitlemede arkadaşını getir kampanyasından gelen indirim düşülüyor mu acaba ?

Selamlar @eagleblack, sizi tekrar buralarda görmek güzel :heart_hands: Evet. Bu kampanya ile Arkadaşını Getir kampanyası birleştirilemez. Bu kampanyadan yararlanılması halinde Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında kazanılan indirim ve diğer kazanımlar sona erer.

1 Beğeni

Merhaba, En para kredi kartıyla 12 ay ödeme yaptım taksit gözükmüyor du peşin ödeme çekildi banka üzerinden de taksit yapamıyorum yardımcı olurmusunuz ? Provizyon da gözüküyor şuan

TurkNet TT altyapısında 100 MBPS üstü hızların satışını yapacak mı?

Selamlar, taksit imkanı bankalar tarafından belirleniyor. Çoğu durumda provizyon süreci tamamlandıktan sonra taksit işlemi uygulanabiliyor. Bankanızla iletişime geçerek konuyu netleştirebilirsiniz.


Selamlar @emirkaraman, şu an için bu konuyla alakalı bir gelişme bulunmuyor.

Olacak tâbi iğneden ipliğe hep ara zam aylık zam haftalık zam hatta günlük zam olacak. Bu kaçınılmaz. Ama 31 Ocak tarihine kadar fiyat sabitleme kampanyası devam edecek diye biliyorum

1 Beğeni

Enflasyona göre bu fiyat normal TurkNet ile bu yılda devam

Bir soru sorucam diyorsunuz ya işte şuanki aboneleriniz 31 Ocak tarihine kadar fiyatını 12 ay için sabitleyip 1 yıl boyunca hala bu fiyattan yararlanabilir diye. Bunu bu ayki faturamızı ödememiz durumu değiştiriyor mu? Yani ben bu Ocak ayının faturasını ödemişim ama hala bu fırsatınızdan yararlanabiliyor muyum? Fiyatımı sabitlersem şubat ayından itibaren 1 yıl boyunca eski fiyatla devam edeceğim anlamına mı geliyor? GigaFiber’e geçeceğim dönüşüm talebi oluşturdum tam 20 gündür gelen giden yok 10 gün daha gelmez iseniz ben de zamma maruz kalacağım yapmayın etmeyin :smiley:

Haziranda en az 600 TL olur bilginize. 50 TL’de değil direkt 100 lira şaaak :))

1 Beğeni

Yahu arkadaşlar şimdi kendi fikrimi beyan etmek istiyorum ekonomi her sene aynı duracak fiyatlar sabit kalacak diye bir kanun yok bu veri merkezlerinin elektrik maliyetleri artıyor internet sektörü artık evlerde doğalgaz,elektrik gibi bir ihtiyaç artık şu devirde gigafiber için 399tl hiç birşey değil diğer aboneler 100mbps fiyatı farklı firmalardada 400+ TL bandından veriyor hani çok pahalı geliyorsa gidip ozaman merdiven altı firmalardan abonelik açtırmanız lazım:)

1 Beğeni

16, 35 ve 50 için ne zaman farklı fiyat gelir acaba

1 Beğeni

Selamlar @Emo, kampanya tutarı belirttiğiniz şartlara göre hesaplanacak. Mevcut tutarı online işlem merkezinde yer alan kampanya ekranından görüntüleyebilirsiniz. Hata olduğunu düşünüyorsanız fatura destek kaydı oluşturabilirsiniz.

1 Beğeni

Zam yapıyorsan paket değerlerini iyileştir o zaman mesela 100/20 yerine 200/40 yap insanlar için bir fark olsun ama o da yok. Yıllardır 100/8 gidiyordu millet şimdi diğer operatörlerden bir farkı kalmadı gibi.

TurkNet fiyat olarak Turk telekom ve turkcelli takip ediyor. Yani bu firmalar kadar pahalı değil ama uzak kalmak istemiyor. Hâlâ fiyatına zam yapmayan ya da 2024 yılı içerisinde turknetin 300 TL fiyatından bile aşağıdaki devam edecek firmalar var. Bunu bilmek üzücü. Bu şekilde bi yere kadar TurkNet kullandık ama benim için yeter yani.

1 Beğeni

Kesinlikle. 1 yıllık fiyat sabitliyor ama diğer operatörlerde bu 18 ay oluyor. Evet ekonomi iyi değil enflasyon var, evet zam var ama paketini iyileştir o zaman zam yapıyorsan yani gerçekten kullanılabilir değil.

1 Beğeni