Fiberi Binama Nasıl Getirebilirim?

Öncelikle herkese merhaba, bizim binada VDSL altyapı var ve 63 Mbps destekliyor. Yan binaların hepsinde (30 metre var neredeyse) 1000 Mbps fiber altyapı var Türk Telekom’un. Binama fiberi nasıl getirebilirim? Türk Telekom müdürlüğüne gittiğimde bütün bina sakinleri fiberi, VDSL ankastresinin oraya kadar getirlerse direk geleceği söylendi. Ben tek başıma çekerim dedim olmaz dediler. Bütün bina sakinleri çekme ihtimali sıfır. Binama fiberi nasıl getirebilirim? Binamızda 28 daire var 20 tane aktif kullanıcı var.

%51 bence gelebiliyor olması lazım. Yönetim ile konuşun %51 yakalanır ise yönetim başvuru yapar gelir diye düşünüyorum.

Turk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda imza, talep vb şeylerin bir işe yaramadığını belirli planlar doğrultusunda kendilerinin getireceklerini söylediler.

2 Beğeni

Merhaba siz ya yanlış anladınız yada yanlış bilgi verdiler. Siz bütün bina sakinlerinden veya yöneticinin, imzası olan dilekceyle başvuru yapmanızı istiyor. Bu başvuru herkezin abone olma talebi değildir sadece altyapının getirme talebidir. Binanıza fiber kablo çekilip kutunun kanulması talebi, ondan sonra talep edilene hat çekilir. Kısaca 28 bina sakini veya yöneticinin her ikiside olursa daha iyi olur. Binamıza fiber altyapının getirilmesin talep ediyoruz (kısaca yazdım) şeklinde yazıp bunun için uygun bir kişi yetkili tayin edip altınıa imzayı çaktırıp müdürlüğe bu dilekceyle başvuracaksın. O kadar gerisi telekoma kalmış :DDD