Fibere geçiş yaptım fakat internetim gelmiyor

öncelikler selamlar,
yaklaşık 2 gün önce fibere geçmek istediğimi belirttim ve arkadaşlar sağ olsun yardımcı oldular ve geçiş işlemi başladı. türk telekomdan ekipler geldi modem bağladılar gerekli işlemleri yaptılar ve gittiler. 1-2 saat içerisinde internetiniz açılır dediler. tüm ışıkların doğru bir şekilde yanıyor ve bir eksik yok. fakat internet yok hiçbir şekilde gelmedi. o gün destek kaydı açtım ve ertesi gün türk telekom ekipleri tekrar kontrol için geldiler ve modemin sinyal aldığını ve herhangi bir sorun olmadığını belirttiler. benim anlamadığım şey şu internet var gibi gözüküyor fakat hiçbir şekilde kullanamıyorum. TurkNet destekteki arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorlar fakat ben sorunun tam nerede olduğunu anlamadım. modeme sinyal geliyor deniyor fakat interneti kullanamıyorum. modem arayüzünden baktığımda da bir sorun göremiyorum. bu akşam telefonla görüştüğümde modemin ip aldığını söyledi arkadaşlar. fakat benim hala internetim yok. bana yardımcı olabilecek var mı? istediği bilgiler olursa vermeye çalışacağım. şimdiden teşekkürler.
ve ayrıca şöyle bir detay bilgi vereceğim konudan bağımsız.
(telefondan wifiye bağlandığımda hiçbir uygulamayı kullanamıyorum internet olmadığı için. fakat x (twitter) da herhangi bir yeni atılan twiti görebiliyorum mesaj gönderebiliyorum ama orada da hiçbir şekilde resim videolar yüklenmiyor.)

1 Beğeni

Merhabalar, yaşadığınız sorun için üzgünüz. İlgili birimimizle destek kaydınız hakkında iletişime geçtik. Detaylı kontroller tamamlandıktan sonra dönüş yapılacaktır. Konu ile ilgili gelişmeleri destek kaydınız üzerinden takip edip tüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

bugün tekrar geldi ekipler ve modem, ont cihazını değiştirdiler. ve yeni cihazlarlada aynı sorun devam ediyor ben sorun ne anlamadım. 1 haftadır internetim yok. yeni modemde sinyal alıyor ama internete çıkış yok.

Tekrar bilgi iletiyoruz, kısa süre içerisinde konu ile ilgili sizinle iletişime geçilecektir.

15 gündür çözülemeyen sorun nedir biri bana açıklayabilir mi? destek ekibi sürekli kopyala yapıştır mesajlarla beni oyalıyor ve gereksiz yere türk telekom ekiplerine iş emri gönderiyor. 3 kez geldi ekipler 3 kez ve bir sorun yok deniyor. modem ve ont değişimi de yapıldı kardeşim. bu iş bilmezlik nedir. sorun hakkında bilgi verin diyorum o da yok. kendim araştırıyorum o da bir yere kadar. türknetin acilen destek ekibine eğitim vermesi gerekiyor. bu kadar çözülemeyen sorun nedir? bir kişi bile mi anlamıyor sorunun ne olabileceğini? gerçekten bıktım. ben internet üzerinden para kazanıyorum ve benim zararımı kim karşılayacak şimdi? eğer bu sorun çözülmezse aboneliğimi sonlandıracağım ve tandığım kim varsa TurkNet kullanmaması için elimden geleni yapacağım. eskiden en azından ilgi vardı. eski abonelere sanırım bu hak görülüyor artık.

Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Bu şekilde düşünmenizi hiç istemeyiz. İlgili birimimiz sorunun çözümü için gerekli incelemeleri yapıyor. Sorunu bir an önce çözmek için elimizden geleni yaptığımıza emin olabilirsiniz. Gelişmeleri kısa süre içerisinde paylaşacağız. :pray: