Fiberde telefon kullanımı?

Arkadaşlar fibere geçtik telefonu modeme bağlayacaksınız dediler ama modeme bağlayınca gıcık bir uyarı sesi çıkıyor çalışmıyor yani. Bakırda kullanabiliyorum bir sıkıntı olur mu bu durum ?

1 Beğeni

Modeme bağlayınca telefon çalışıyor mu. Telefonu açınca mi ses geliyor.

Fiberde telefon kullanıyor. Yeni bi telefon no veriliyor.
Aboneliği fibere geçirdiler mi

Geçiş oldu. Modemde çalışmıyor. Ben telefon numaram değişmesin demiştim belki ondandır. Ama kurulama gelen kişi numara zaten değişmez çünkü bir nevi nakil bu geçiş işi dedi modeme takıp kullanın dedi denedim ahizeyi kaldırınca uyarı sesi geliyor.

Eskisine bağlayınca oluyor mu diye baktın mi hiç çaldırdın mı

Bakırda kullanabiliyorum yazmıştım.

Aboneliği fibere geçirmediler se bakırda kullanmaya devam edebilirsin.

SIP için ayarla ilgili problem olabilir. Cihazı yeniden başlatın yada müşteri hizmetlerinden kurulum isteyin. Uzaktan halledeceklerdir.

Dostum ben yanlış okudum. Bakır kabloda kullana biliyorum yazmış :slight_smile: fibere abonelik geçirilmemiş benim anladığım bu.
Yazının sonunu düzgün okumamışım

Fiber modemde yer alan phone 1 soketine rj11 kablosunu taktığınızda çalışması gerekiyor, çalışmıyorsa destek talebi oluşturmanızı öneririm.

1 Beğeni

Evet telefon fibere geçmemiş dıt dıt uyarı veriyor modeme takınca. Vdsl deki hatta çalışıyor bir sorun olur mu acaba ben numara değişmesin diye söylemiştim ondan geçirmedilerse kalsın öyle bence sakınca yok.

Telefon no değişmesin diye söylediğin için yaptılar
Hiç bir sakıncası yok dostum aynı fiyat aynı telefon no devam :+1::+1::+1:

Bende yapacaktım öyle dostum alt yapı sorunu olunca geçiremedim TurkNet 'e

Benim işime gelir kablo geçirmekle uğraşmam. Bu fiberi kurmaya gelen kişi fibere geçiş işi nakil olarak geçiyor telefon numarası değişmiyor modeme takıp kullan demişti ondan soruyorum başıma iş çıkmasında desteğe de sorsam mı acaba :slight_smile:

Sora bilirsin dostum. İçin el vermiyorsa .

Telefonu arayıp çalışıyorsa Vdsl kalmıştır :slight_smile:

1 Beğeni