Fiber Yüksek Hızlara Toptan Port Ücreti İndirimi

Türk telekom yüksek hızlar için port ücretlerine indirim yapmış. Malum soruyu sormayacağım konu kapanmasın diye :slight_smile:

4 Beğeni

Hesaplanmış hali bu şekilde

2 Beğeni

TT indirim tutarlarını ne ne zaman yansıtır, bilgisi olan var mı? 30.09.2022 ye kadar süresi var, o zamana kadar TurkNet alternatif sunmazsa ve TT fiyatları şu andaki fiyatlardan daha makul olursa (yani indirimi yansıtırsa), istemeye istemeye giderim.

1 Beğeni

Bu fiyatlar değişmez, rekabet kurallarına aykırıydı bu fiyatlar port ücretlerini ondan düşürmüştür. Diğer firmalar TT’nin fiyatından düşük olması gerekiyor yoksa nasıl rekabet olacak?

1 Beğeni

Kesin bilgi midir?

Evet kesin TT sitesinde var ilk görsel.

1 Beğeni

TT nin sorunu 24 ay taahhüt vermek gerekiyor, herhalde yakın zamanda diğer iss da TT nin fiyatının altında verirler, o zaman düşünülebilir, yoksa 24x389 (1000Mbit/s), iyi para +15 TL modem kirası da cabası.

1 Beğeni

Şe anda halihazırda >100 Mbit veren firmaların fiyatları aşağıdaki gibi. Turknette verdiği zaman muhtemelen TT fiyatının altında olur diye düşünüyorum.

200 Mbit: Netspeed (196 TL), Comnet (199 TL), TT (219+15 Modem Kirası)
500 Mbit Netspeed (Yok), Comnet (399 TL), TT (289+15 TL)
1000 Mbit (Netpeed (Yok), Comnet (899 TL), TT (389+15 TL)

2 firma daha var birinde 1 gigabit 1500, diğerinde 799,90. Bu fiyatların hepsi TT kendi satışa koymadan ve port indirimi yapılmadan önceki fiyatlar halende aynı bir değişiklik yok ama düşer illaki. Zaten düşürmezlerse VAE fiberde TT varken gidip daha pahalı ya da aynı fiyata başka firmadan kim neden alsın?

1 Beğeni

Temmuz a 2 gün kaldı, hala TurkNet ten ses yok. Türk Telekom a geçmek istemiyorum. Bir gelişme yok mu?

Merhabalar, paketlerin satışı ile alakalı netleşmiş bir süreç bulunmuyor. GigaFiber ile alakalı GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Aktivasyon süreçleri değişiklik gösterebildiğinden ortalama bir süre veremiyoruz.