Daha önce fiber internet kullanmaktaydım fakat başka bir şehre taşınmamız gerekti. Bende taşındığımız yere nakil işlemi başlattım Türk telekom saha ekibi gelip dün kurulum yaptı ama hala internete erişemiyorum. Müşteri no:3******
Selamlar @gorkem00, nakil süreciniz ile alakalı tarafınıza dönüş yapıldı;
Merhaba Hande Hanım,
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Kablo sorunu nedeni ile nakil başvurunuz iptal olmuştu ve sorunun giderildiğini ilettiğiniz için bugün yeniden nakil başvurunuzu yaptım. Nakil sürecimiz ortalama 7(yedi) iş günü sürmektedir. Bu süreçte nakil tamamlanana kadar internet erişiminiz olmayacağından kullanmadığınız günler faturanıza indirim olarak yansıtılacaktır. 7 iş günü içinde Türk Telekom saha ekibi bağlantı kontrolü ve kurulum işlemi için sizi tekrar arayacaktır. Altyapınızda ve ya bağlantıya engel olacak herhangi bir sorun görülmezse eski adresinizde kullandığınız modem ile ekipler yeni adresinizde kurulum işleminizi yapacaklardır. TurkNet’teki ilk nakiliniz olduğu için nakil ücreti ödemeyeceksiniz. Bundan sonraki nakil işlemleriniz ise ücretli olacaktır. Nakil işlemlerinizi takip ederek size yardımcı olacağım.
İyi günler dilerim