Fiber var geçemiyorum destek lütfen

Merhaba,
Binamda fiber kutusu vardı fakat TurkNet portal sayfasında Fiber gözükmüyordu. TurkNet Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi doğrultusunda bina olarak Türktelekoma fiber internet talebi yapıldı ve fiber kutusunun yanına ufak bir kutu daha konuldu. Şimdi TurkNet portal sayfasından sorguladığımda fiber internet gözükmektedir.İnternet bağlantımın fibere geçişi için destek ve yardım rica ediyorum.


Online işlemler üzerinden paket değişikliği yapabilirsiniz.

Merhaba, aşağıdaki link üzerinden TurkNet online işlemler üzerinden destek kaydı oluşturup paket değişimi sağlayabilirsiniz.

1 Beğeni

Merhabalar,

TurkNet Bende 100 mb vdsl internet kullanıcısyım senin kutunun aynısı var bende beni fibere geçirin diye TurkNet 'e çagrı açtım fakat altyapı tutktelekom oldugundan onlar yapamayız biz tutk telekomla iletişime gecin dedi.
Pendik turk telekom mudurlugunu aradım
Çagrı açtım kapattılar kaydı telefonu açan bayan bu talebi TurkNet bizden yapmalı dedi tutknete bidaha çagrı açtım
Yıne kapattılar

Kapatma notu (Merhaba Ömer Bey, Görselini iletmiş olduğunuz kutu fiber dağıtım cihazı değil, bir dönüştürücü olarak tarif edebilirim, cihaza gelen fiber bağlantı dönüştürülerek VDSL hizmet verilmekte bu sebeple fiber hizmete geçiş sağlayamıyorsunuz, ayrıca 1000mbps fiber internet yalnızca kendi sağladığımız fiber altyapıda mümkün, binanızda ki Türk Telekom kutusu değiştirilerek fiber dağıtım kutusuna çevrilse dahi alabileceğiniz maksimum hız 100mbps’dir. Bölgenizde şu anda kendi fiber hizmetimiz bulunmamaktadır. Dilerseniz Türk Telekom Bölge Müdürlüğüne giderek binanızda ki cihazın Fiber Switch ile değiştirilerek hizmetin fiber olarak verilmesi yönünde talepte bulunabilirsiniz. İyi günler dileriz. .)

1.tutktelekoma nasıl başvurdunuz hangi kanaldan mudurluge gidip dilekçemi verdiniz
2 ben evden calışıyorum kaç gun kullanma problemi oluşur bilgi verebilirseniz tesekkurler

1 Beğeni