FİBER | Valorant ve testlerde paket kaybı sorunu

1-2 saat öncesine kadar böyle bir sorun yoktu şuan paket kaybı hatası alıyorum. Genel bir sorun mu?

image

Büyük ihtimalle sende benim gibi riot temsilcisine gittin bende gittim pinglotter testini yaptım ama ben lol için yapmıştım ki ikisi içinde aynı adresleri veriyolar. Bende de aynı, hatta ben %100 paket kaybı alıyorum nasıl oluyorsa :smiley: bi anda warwick ile ulti atayım adc yi keseyim diyorum ama işte :sob:. Umarım kısa zamanda çözülür, hangi modemi kullanıyorsun?

Xiaomi Router Ax1800 kullanıyorum fakat sorun TurkNet kaynaklı.

Selamlar @SineQ, oyun Metin2 olsaydı ışınlanmak bir anlam ifade edebilirdi. Fakat Valorant’ta ben de dahil kimse ping & paket kaybı yüzünden “ışınlanmak” istemez. Bunu genel bir sorun olarak nitelendirmeden önce performans başlıklı destek kaydı oluşturmanızı, paket kaybı ve tracert testlerinizi de kayıt içerisinden iletmenizi rica ediyorum. Takip edebilmem için kayıt numaranızı buradan paylaşırsanız sevinirim :handshake:

1 Beğeni

hocam aynısını bende yaşıyorum aynı oyunda testleri felan da atmama ramen bireysel olduğu söyleniyor

Benim sorunum TurkNet Altyapı kaynaklıymış sorunu çözdüler ama şuan upload hızım 8 Mbps önceden 10-12 arası alıyordum.

Destek kaydı oluştur değiştirme ihtimali olabilir.

Aradı arkadaşlar sabah beni portumu güncellediler, download normale döndü paket kaybı yok ama upload hızım değişmedi düştü direkt 8 e.

Tekrar selam, paket kaybınızın düzelmesine sevindim. Upload hızınızdaki problem devam ediyor mu? :raised_back_of_hand:

Evet maalesef devam ediyor.

Altyapı ekibi bilgilendirildi :heart_hands:

1 Beğeni

Teşekkürler beklemedeyim.

@alperenatici hocam şimdi aradılar Türk Telekom kısıtlamış diyorlar inanınki bana şaka gibi geliyor. Yani böyle bir şey olur mu? 4 gün sonra gelip Türk Telekom hızları kısıtlamış derseniz bana pek inandırıcı gelmez.

Bağlantı sorunları yaşandığında sistem üzerinden hız kilidi uygulanabiliyor. Endişelenmeyin, çözüm uygulanır :innocent:

Umarım dediğiniz gibi olur. Sizde bu süreçte hep yanımdaydınız bufferbloat varken zaten 10 bile yetmiyordu :slight_smile: şuan bufferbloat çözülmüş vs diyorlar ama denedim çözülmüş gibi duruyor acaba benim kısıtlama bunda etkili mi oldu