Fiber uç arızası 3 gündür gelen giden yok

Selamlar. Perşembe gününden bu yana internete erisimim yok. Modem ışığı kırmızı yanmakta. Müşteri hizmetlerini iki gün aralıklar ile aradım fakat tc numarasını yazdığım anda tarafıma bölgedeki genel arıza ses kayıtı mesajı dinletildi.

Arıza kayıtı olusturmama rağmen gun içerisindegelen giden olmadı. Üstüne üstlük pazar günü aramayın çalışmıyoruz deniyor. Çok özür dileriz pazar günleri bozmamaya çalışırız artık dua mı ederiz totem mi yaparız emin değilim.

İnternet çağında yaşıyoruz evdeki telefon televizyon ihtiyaçlarını internet ile karşılıyorum ve gelirimin tamamını internet üzerinden kazanıyorum. Tam 3 gündür maddi ve manevi mağduriyet yaşadım. Ve öyle görünüyor ki yaşamaya devam edeceğim. Bu kadar zor ise lütfen ne yapacağımı bana söyleyin ben kendim gidip halledeyim. Nasılsa sürekli kafasına göre biri gelip port değişecek kablolar ile oynayacak

Selamlar @GyRFaLCoN03, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Arızanız için üzgünüm. Hiç kimse internetsiz kalmak istemez. Sizi çok iyi anlıyorum. Fakat beklenmeyen durumlar ne yazık ki yaşanabiliyor. Süreciniz saha ekiplerine iletildi. Ekipler en kısa sürede adresinizi ziyaret edecek ve problemleri çözüme kavuşturacak :handshake:

Alperen bey öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bir an burada da kimsenin umurunda olmayacagiz sanıyordum. İnanın yazıp yazmamak arasinda gidip geldim. Ariza kayıtıyla da söylediğim gibi bir cok sorun yaşadım günü birlik ama aramadan önce inisiyatif kullanip en azindan 12 saat bazen 24 saat bekledim çoğunda düzeldi sorunlarim. Bu gibi durumları kendi altyapisinda yasayacaksak işimiz var demektir. Daha yeni yazliga ikinci aboneligi bağlamaya niyetlenmisken icime kurt düşürdü bu durum. Suan saat 12 beni bekleyen bir dünya insan var fakat hala internet gelevek diye boş ekrana bakıyorum.

Merhaba, @GyRFaLCoN03
Kimse bakmıyor diye endişelenmeyin konuları okuyarak onaylıyorum sizlerin konusuna yazmasam bile yinede destek ekiplerine iletiyorum, umarım sorununuz çözülür.

1 Beğeni

Forumumuz insanların birbirleriyle yardımlaşması ve taleplerin içeriye öncelikli olarak iletilmesi için var. Gönül rahatlığıyla tüm soru ve taleplerinizi buradan iletebilirsiniz, karşılık bulacaktır. Şu anda altyapı sinyal sorunu olduğunu belirtildi. Kaydınızı takip ediyorum :raised_back_of_hand:

1 Beğeni

Sinyal sorunu ile kalmadi yeni sorunlar meydana geldi. Yeni bir başlık altında yazabildigim ve resimleyebildigim kadarını paylastim takdiri size birakiyorum. Bugün internetsiz beşinci gün